GUM Ortho viasz fogszabályzóhoz – mentolos

1 399 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 14 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: G724MD Kategória: Címkék: ,

Leírás

A professzionális szájápolást képviselő amerikai GUM termékek a legkülönfélébb szájüregi sajátosságok figyelembevételével lettek kifejlesztve.

A GUM Ortho termékcsalád speciálisan a fogszabályzót viselők szájápolási igényeihez igazodik, maximális kényelmet és biztonságot nyújtva a fogszabályozás ideje alatt.

A GUM Ortho viasz használatával enyhíthető a fogszabályozás miatti nyálkahártya irritáció, mérsékelhető az afták, fekélyek kialakulása.

A fogszabályzó éles fém alkatrészei, a drótok és brekettek könnyen okozhatnak kellemetlen érzést vagy fájdalmat a fogszabályzás kezdeti időszakában.

A GUM Ortho viasz használatával a fém alkatrészek kevésbé lesznek élesek, így nem kezdik ki olyan könnyen a száj nyálkahártyáját.

Az előre felvágott viaszdarabok higiénikusan és gyorsan használhatók, ráadásul a dobozt tükörrel látták el, így utazás közben, a munkahelyen vagy az iskolában is könnyen, diszkréten használható a viasz.

Frissítő mentolos ízzel.

viasz fogszabalyzohoz gum

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Törjön le egy darabka viaszt, egy kicsit gyúrja, melegítse át az ujjai között, majd kenje be vele a fogszabályzó irritáló, éles részeit.

 

MIÉRT FONTOS A FOGSZABÁLYZÓ TISZTÁN TARTÁSA?

A fogszabályzót viselőknek intenzívebben kell odafigyelni szájhigiéniájukra, hiszen a brekettek és drótok környékén sokkal hamarabb megindul a bakteriális plakk képződés, mint a hagyományos fogfelszíneken.

A lepedékeltávolítás nem csak a személyes higiénia fenntartása miatt fontos, hiszen fogszabályozás során gyakoribb a fogszuvasodás, ínygyulladás kialakulása is.

A fogszabályzót, a fogfelszíneket és a fogközöket mindennap kétszer meg kell tisztítani a felhalmozódott lepedéktől – így biztosítható az egészséges mosoly és az optimális eredmény a fogszabályzó levételekor.

A GUM ORTHO TERMÉKCSALÁD

gum ortho termekcsalad

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Kiszerelés

5 db viaszcsík/csomag

Ízesítés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GUM Ortho viasz fogszabályzóhoz – mentolos” értékelése elsőként