Curaprox CS 1009 egycsomós fogkefe

2 499 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 25 törzsvásárlói pontot!

Leírás

A svájci Curaprox egycsomós fogkefe családja kiváló segítségére lehet mindazoknak, akik fogszabályzóval, implantátummal rendelkeznek vagy szóló fogaik tisztításáról kell gondoskodniuk.

A Curaprox CS 1009 egycsomós fogkefe sörtéjének hossza 9 mm, míg a Curaprox CS 1006 fogkefe 6 mm-es sörtével rendelkezik. A puha,  0,15 mm átmérőjű minőségi sörték gondoskodnak az implantátumok, hidak, koronák, fogszabályzók melletti fogak és íny megfelelő tisztaságáról.

Az egycsomós kivitel azoknak is elnyerheti a tetszését, akik kényelmetlenül tudják elérni hátsó fogaikat – a nagyőrlők és a bölcsességfogak is meghálálják, ha egycsomós fogkefét is használunk a mindennapos szájápolás során.

Használatával nem helyettesíthető a napi kétszeri fogmosás, az egycsomós fogkefék kiegészítő szájápolási eszközként szolgálnak.

 

Használati útmutató

Apró, körkörös mozdulatokkal vezessük végig a CS 1006/CS 1009 egycsomós fogkefét a brekettek, koronák, őrlőfogak körül és az ínyszélnél.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

, , , , , , , , ,

Rendeltetés

,

Sörte

,

Anyag

műanyag

Védőkupak

van

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

1 db

Curaprox CS 1009 egycsomós fogkefe termékről 1 értékelés

  1. 5 out of 5

    Krisztina

    Rögzített fogszabályzó felrakását követően kezdtem el használni és számomra egy csoda! Előtte nem ismertem, de olyan helyeken is hatékonyan tisztít, ahol fogkefével nincs esélyem megsúrolni. Minden bizonnyal az egycsomós fogkefét a fogszabályzó elhagyása utána is használni fogom. ***** 🙂

Mondd el a véleményed