Fórum szabályzat

 

I. Általános rendelkezések

1. A Merjmosolyogni.hu ’Fogorvos válaszol’ rendszerébe (továbbiakban: Fórum) kérdésfeltevési szándékkal bárki regisztrálhat. A regisztrációval egy időben a Felhasználó elfogadja a Fórum Szabályzatot, melynek betartását magára nézve kötelező jellegűnek vesz.

2. A Fórumban kizárólag fogászattal és szájápolással kapcsolatos kérdések tehetők közzé, ha az Üzemeltető (továbbiakban: Moderátor) ettől eltérő tartalommal találkozik, joga és kötelessége eltávolítani azt, külön írásbeli felszólítás nélkül.

(X) hirdetés

3. A Fórumban adott válaszokat fogászati szakemberek (továbbiakban: Szakértő) válaszolják meg, ezért szakvéleménynek minősülnek, ugyanakkor a Moderátor nem vállal felelősséget a feltett kérdések és közzétett válaszok tartalmáért.

4. Amennyiben egy feltett kérdés kapcsán témához nem kapcsolódó hozzászólások születnek, úgy a Moderátor saját belátása szerint törölheti azt és akár korlátozhatja, kitilthatja a Fórum szabályzatot nem betartó Felhasználót/Felhasználókat.

5. A Fórum rendszerébe saját néven illetve nick név (becenév) alatt is írhatnak a Felhasználók, ennek eldöntése a saját jogkörükbe tartozik.

(X) hirdetés

6. Egy adott témakörben szakértő választ kizárólag a Moderátorral előzetesen megállapodott Szakértők adhatnak, más Felhasználók válaszait a Moderátor törölheti.

7. Ha a Felhasználónak egy korábban megválaszolt témához kapcsolódóan merülne fel kérdése, úgy kérdését új témakör indításával javasolt közzétenni.

8. A Felhasználó által feltett első kérdés mindig nyilvános, ezt követően lehetősége van privát üzenetek küldésére, illetve a Felhasználó hozzászólásában kérheti a Szakértőt, hogy privát módon válaszoljon kérdésére.

9. Ha a Felhasználó e-mail címmel és jelszóval regisztrál a Fórumba, lehetősége van fényképet is feltölteni a kérdéséhez kapcsolódóan, ami lehet nyilvános, vagy megjelölheti magánjellegűként is, így csak ő, a Szakértő és a Moderátor láthatják azt.

10. A Fórumban regisztrált Felhasználók adatait az Üzemeltető harmadik fél részére nem továbbítja, a Felhasználók az Adatkezelési Szabályzatot az alábbi linken érhetik el: https://merjmosolyogni.hu/adatvedelmi-nyilatkozat

 

II. Törlendő hozzászólások típusai:

Az alábbi hozzászólás típusokat a Moderátor előzetes felszólítás nélkül azonnal eltávolíthatja a Fórumból:

– Jogsértő, politikai jellegű hozzászólások;
– személyes adatokat sértő hozzászólások;
– a Fórum működését akadályozó hozzászólások;
– a Felhasználók számítógépét, az Üzemeltető rendszerét befolyásoló hozzászólások;
– agresszív, fenyegető, sértő hangvételű hozzászólások;
– a jó ízlést sértő képeket tartalmazó hozzászólások;
– gyűlöletkeltésre buzdító hozzászólások;
– más weboldalakra, idegen hivatkozásokra mutató hozzászólások;
– a moderálást, üzemeltetést sértő hozzászólások;
– személyeskedő véleménynyilvánításokat tartalmazó hozzászólások;
– rasszista, alpári kifejezéseket tartalmazó hozzászólások;
– a valóságnak nem megfelelő adatokkal (pl. hamis e-mail cím) regisztrált felhasználók hozzászólásai;
– reklámot, kereskedelmi tevékenységet közzétevő hozzászólások.

A hozzászólások törlését minden esetben a Moderátor végzi el, szem előtt tartva a fenti kritériumokat illetve az oldal és a Fórum közösségének, hangulatának, minőségének védelmét.

Érvényes: 2015. február 1-től visszavonásig.

Item added to cart.
0 items - Ft