GUM Ortho fogselyem fogszabályzóhoz

2 899 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 29 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: 7630019900935 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Az amerikai GUM termékcsalád professzionális szájápolási termékeket kínál, a legkülönfélébb szájüregi sajátosságokhoz alkalmazkodva.

A GUM Ortho termékcsalád kifejezetten a fogszabályzót viselők szájápolási igényeihez lett kifejlesztve, megkönnyítve mindennapjaikat, minimálisra csökkentve a fogszabályzó miatti kellemetlen panaszokat.

A GUM Ortho fogselyem (50 db/csomag) kiválóan alkalmas a fogszabályzó körüli nehezen elérhető területek tisztán tartására.

A GUM Ortho fogselyem előre vágott szálai 3 részből állnak:

1.) az egyik végen erősített, merevebb bevezető szál segít a fogselyem bevezetését a fogszabályzó brekettje, drótja köré,
2.) a középső szivacsos rész segít eltávolítani a lepedéket és ételmaradékot a fogszabályzó körüli részekről,
3.) a  puha nylon szál pedig hatékony plakk eltávolítást tesz lehetővé a fogközökben és az íny vonala alatt.

gum ortho fogselyem szala

 A GUM Ortho fogselyem kialakításánál fogva alkalmas a rögzített hidak, koronák, implantátumok, széles fogközök megtisztítására.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

Fogmosást követően tépjünk le egy hosszabb darabot a fogselyemből, majd a felső fogsorunknál lentről felfelé, az alsó fogsorunknál pedig fentről lefelé óvatosan húzzuk be a fogselymet a fogközökbe, majd előre-hátra és fel-le mozdulatokkal tisztítsuk meg a két fog közötti területet, szorosan a fogfelszínekre tapasztva a fogselymet.

Vigyázzunk, hogy ne vezessük be túl erősen az íny alá a fogselymet, ekkor ugyanis könnyen előidézhetünk fogínyvérzést!

A GUM ORTHO TERMÉKCSALÁD:

gum ortho termekcsalad

MIÉRT FONTOS A FOGSZABÁLYZÓ TISZTÁN TARTÁSA?

A fogszabályzót viselőknek intenzívebben kell odafigyelni szájhigiéniájukra, hiszen a brekettek és drótok környékén sokkal hamarabb megindul a bakteriális plakk képződés, mint a hagyományos fogfelszíneken.

A lepedékeltávolítás nem csak a személyes higiénia fenntartása miatt fontos, hiszen fogszabályozás során gyakoribb a fogszuvasodás, ínygyulladás kialakulása is.

A fogszabályzót, a fogfelszíneket és a fogközöket mindennap kétszer meg kell tisztítani a felhalmozódott lepedéktől – így biztosítható az egészséges mosoly és az optimális eredmény a fogszabályzó levételekor.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

Anyag

műanyag

Extra funkciók

többrészes szál

Kiszerelés

50 db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GUM Ortho fogselyem fogszabályzóhoz” értékelése elsőként