ÁSZF

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Kérjük, hogy amennyiben vásárlója, illetve felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, úgy figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételeket (továbbiakban: ÁSZF) és kizárólag abban az esetben vegye igénybe a szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A webáruházunk működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatos kérdésekre készséggel állunk rendelkezésére az alább megadott elérhetőségeken.

Üzemeltetői adatok

Cégnév: Mosoly Market Korlátolt Felelősségű Társaság (rövidített név: Mosoly Market Kft.)
Székhely: 4200 Hajdúszoboszló Somogyi u. 2/B
Adószám: 24649719-2-09
Cégjegyzék szám: 09-09-024883
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-76934/2014
Bankszámlaszám: 12042005-01400384-00100009 (Raiffeisen Bank Zrt.)
Kibocsátó: Mosoly Market Kft.
Szerződés nyelve: magyar
Telefon: +36302703077
E-mail: webaruhaz@merjmosolyogni.hu

(X) hirdetés

WEBÁRUHÁZUNKBAN JELENLEG ELÉRHETŐ TERMÉKCSOPORTOK

Fogkrémek
Fogfehérítők
Fogkefék
Szájvizek
Szájhabok
Szájspray-k
Baba rágókák
Baba cumik
Plakkfestők
Cukorkák, pasztillák
Fogköztisztítók (fogselyem, fogköztisztító kefe)
Fürdőszobai kiegészítők (fogkefe tartók, órák)
Fogvédők
Nyelvkaparók
Elektromos fogkefék
Elektromos szájzuhanyok

ÁRAK

A termékekre vonatkozóan minden esetben a bruttó árakat tüntetjük fel, melyek már a törvényben meghatározott általános forgalmi adót (ÁFA) is tartalmazzák. Az esetlegesen felmerülő kiszállítási díj a feltüntetett fogyasztói árakon felül kerül felszámításra. A szállítási díj tartalmazza az ÁFÁ-t. Külön csomagolási költséget nem számolunk fel.

RENDELÉSI INFORMÁCIÓK

Webáruházunkban a vásárlás bárki  számára lehetséges. A megrendelt termékek átvétele kizárólag postai úton lehetséges.

(X) hirdetés

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szolgálnak. Cégünk nem vállal felelősséget a termékleírásokban esetlegesen előforduló hibákért, vagy a specifikációk gyártó által előzetes bejelentés nélkül történő megváltoztatásából eredő eltérésekért.

A MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA

A rendelés beérkezéséről egy automatikus válasz üzenetet küld a rendszerünk a rendelési űrlapon megadott e-mail címre, ami a rendelés visszaigazolását jelenti. Amennyiben tévesen adta meg e-mail címét vagy nem találja postaládájában a visszaigazoló e-mailt (kérjük, ellenőrizze a „Levélszemét/SPAM” mappát is), úgy kérjük vegye fel kapcsolatot kollégáinkkal a megadott elérhetőségeken.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 8-17 óráig történik. A munkaidő lejárta után beérkező megrendelések feldolgozására a következő munkanapon kerül sor. Amint csomagját átadtuk a futárszolgálatunknak (GLS Futárszolgálat), ügyfélszolgálatunktól újabb e-mailt kap a rendelés teljesítéséről.

Általánosságban az átfutási idő a megrendelés visszaigazolásától (előre történő utalás esetén az összeg beérkezésétől) a teljesítésig – az átvétel módjától illetve a pillanatnyi készlettől függően – 2-5 munkanap.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén az összeg visszautalásra kerül.

A MEGRENDELT TERMÉK ÁRÁNAK FIZETÉSI MÓDJAI

A megrendelt terméket banki átutalással (előre utalás), bankkártyás fizetéssel (Barion) vagy utánvéttel, az Ön által megadott címen, készpénzben vagy a futárnál lévő bankkártyás terminálon keresztül is ki lehet fizetni.

A számlát környezetvédelmi okokból emailben juttatjuk el vásárlóinkhoz, mely papír alapú számla (nem e-számla), ezért szükség esetén azt nyomtassa ki és adja át könyvelőjének.

Kérjük, átvételkor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni a csomagot, és a termékeken észlelt esetleges sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot!

Banki előre utalás

Banki előreutalás esetén a megrendelést visszaigazoló levélben szereplő adatok alapján kérjük kifizetni a visszaigazolásban lévő végösszeget. Kérjük, ügyeljen a közlemény rovat kitöltésére. A megrendelés feldolgozása az összeg beérkezését követően történik.

Utánvétes fizetés

A megrendelt terméket utánvéttel történő szállítás esetén a csomag átvételekor a csomagküldő szolgálat alkalmazottjának vagy az átvételi hely munkatársának kell kifizetni, csomagautomata esetében az ott elhelyezett terminálon keresztül indítható fizetés. Utánvétes fizetés díja: 590 Ft.

Bankkártyás fizetés Barionnal

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

KISZÁLLÍTÁS, CSOMAGKÜLDÉS

A szállítással kapcsolatos megrendeléseket a GLS Futárszolgálat (továbbiakban: GLS) teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ezen időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű lehet pl. munkahelyi címet megadni, ha van rá lehetőség.

Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Amennyiben a megrendelés rögzítésekor a Fizetési mód résznél “Utánvételes” opciót választott, úgy a megrendelt termékek és (ha van) a kiszállítási díjának ellenértékét a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetnie készpénzben vagy bankkártyával. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítő oldalon, és a visszaigazoló levélben is látható. A  garancialevelet (ha van) a csomag tartalmazza.

Kérjük, hogy a csomagot a kézbesítő futár előtt szíveskedjen megvizsgálni, és amennyiben a csomagoláson illetve a termékeken sérülést észlel, kérje jegyzőkönyv felvételét, és semmiképpen ne vegye át az árut. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

KISZÁLLÍTÁSI DÍJAK

A szállítási díj a megrendelt termékek összegétől, valamint a fizetés  módjától függően az alábbiak szerint alakul:

24 990 Ft-nál alacsonyabb összértékű vásárlás esetén:
– GLS házhoz szállítás: 2 199 Ft
– GLS csomagpont: 1 599 Ft
– MPL házhoz szállítás: 3 499 Ft
– MPL csomagpont: 2 489 Ft

24 990 Ft-nál magasabb összértékű vásárlás esetén:
– GLS házhoz szállítás: ingyenes
– GLS csomagpont: ingyenes

Utánvétes fizetés esetén külön díjat számolunk fel, melynek összege 490 Ft.
Webáruházunk külön csomagolási költséget nem számít fel a beérkezett megrendelésekre.

JÓTÁLLÁS – GARANCIA

A webáruházunkban forgalmazott termékekre az érvényes jogszabályok által meghatározott jótállást vállalunk. Egyes termékekre a forgalmazó a kötelezően előírt időszaktól hosszabb jótállást vállal. Erről (ha van) a jótállási jegyen keresztül tájékozódhat. A jótállás a fogyasztó törvényből eredő jogait nem érinti, és nem korlátozza. A jótállási jegyet és a magyar nyelvű használati útmutatót a termék átvételével egy időben kapja kézhez a vásárló. Jótállási jogát sok esetben a számlával igazolja, ezért a gyártó nem mindig mellékel jótállási jegyet a termékhez. Kérjük, a számlát minden esetben őrizze meg!

A Vásárlót a 151/2003 (IX.22.) Kormányrendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben, valamint a Ptk. 1959. évi IV. törvény 306-310 §, illetve a Ptk. 248 §-aiban foglaltak illetik meg.

ELÁLLÁSI JOG

A 45/2014 (II.26.) Kormányrendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított tizennégy napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót terheli a termék visszajuttatásának költsége. Más költség nem terheli, de az esetleges – nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kárt a vásárlóra terheljük. A 45/2014 (II.26.) kormányrendelet 29. § (1) e.) pontja értelmében a visszaküldeni kívánt higiénés terméknek eredeti állapotúnak, bontatlan csomagolásúnak és sérülésmentesnek kell lennie. Az elállási jog gyakorlása esetén a termék vételárát annak visszaérkezését követően haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül a vásárló számára visszafizetjük.

Az elállási jogot biztosító törvény részleteit az alábbi rendeletben találja: 45/2014 (II.26.) Kormányrendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól.

ELÁLLÁSI JOG GYAKORLÁSÁNAK MENETE

Amennyiben élni szeretne elállási jogával, azt a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon jelezheti felénk. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás, telefonon történő jelzés esetén pedig a telefonos bejelentés időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlottként adja fel a küldeményét, mert így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk címére.

Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, az utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni.

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges nézeteltérések elkerülése érdekében van szükség. (Például, ha a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt.) A termék visszaérkezését követően legkésőbb harminc nap múlva a Vásárló által megadott bankszámlaszámra visszatérítjük a termék vételárát.

ADATKEZELÉS

A webáruház használata során rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki harmadik fél számára, kivéve, ha az a Mosoly Market Kft. alvállalkozója (pl: futárszolgálat).

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat a Mosoly Market Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.

A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra.

A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Mosoly Market Kft. a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.

A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a Mosoly Market Kft. bizalmasan kezeli, a leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított. Regisztrációs adatainak módosítását, törlését, valamint a hírlevélre történő le- vagy feliratkozást honlapunkon is bármikor elvégezheti.

Adatvédelmi irányelveink

Bankkártyás fizetés esetén a felhasználó átirányításra kerül a Barion Payment Zrt. weboldalára. Az internetes bankkártyás elfogadóhely általános szerződési feltételeiről és adatkezelési irányelveiről ezen a linken tájékozódhat.

KISKORÚ FELHASZNÁLÓ

A https://merjmosolyogni.hu weboldalt kiskorú személyek kizárólag szülői felügyelet mellett használhatják. A kiskorú felhasználók felhasználói tevékenységéért szüleik, vagy törvényes képviselőjük vállal felelősséget. Oldalunknak nem célja a kiskorúak felé történő értékesítés és a kiskorúaktól történő információgyűjtés.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételeket.

TÖRZSVÁSÁRLÓI PONTOK GYŰJTÉSE, BEVÁLTÁSA

Regisztrált felhasználóink számára törzsvásárlói pontok gyűjtését tesszük lehetővé a webáruházunkban leadott vásárlások bruttó, szállítási költség nélkül számított végösszege alapján. Minden elköltött bruttó 100 Ft után 1 törzsvásárlói jutalmazzuk meg vásárlóinkat, melyet bármely jövőbeli vásárlásakor pénzbeli kedvezményre válthatnak felhasználóink. 1 hűségpont bruttó 1 Ft kedvezményt ér.

A felhasználói fiókban is nyomon követhető hűségpontok tetszőlegesen, részben vagy teljes egészében beválthatók. Visszamondott, törölt vásárlások esetén a hűségpontok automatikusan törlődnek a felhasználói fiókból. Sikeres pontbeváltást követően a felhasznált törzsvásárlói pontok száma automatikusan törlődik a törzsvásárlói pontegyenlegből.

Item added to cart.
0 items - Ft