GUM Paroex fogkrém 0,06%

2 399 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 24 törzsvásárlói pontot!

Leírás

Az amerikai GUM termékcsalád professzionális szájápolási termékeket kínál, a legkülönfélébb szájüregi sajátosságokhoz alkalmazkodva.

A GUM Paroex termékek kettős antiszeptikus formulája segít az ínygyulladás kezelésében, hozzájárulva a fogíny egészségéhez.

A GUM Paroex 0,06 fogkrém (75 ml) amellett, hogy védi az íny egészségét, segít megakadályozni a fogszuvasodás kialakulását.

Csökkentett klórhexidin koncentrációja révén alkalmas a mindennapos, hosszú távú használatra, kiváló védelmet nyújtva az ínygyulladás kialakulásával szemben.

A GUM Paroex 0,06 fogkrém fluoridtartalmának köszönhetően erősíti a fogzománcot, ellenállóvá téve a fogszuvasodással szemben.

Nem tartalmaz erős habzószereket (pl. SLS-t), így gyengéd a lágyszövetekhez és nem gátolja a klórhexidin felszívódását. E-vitamint és B5 vitamint tartalmaz, ezáltal táplálja és revitalizálja a gyulladt fogínyt.

Alkoholmentes, kellemes ízű összetétel.

Használata a következő esetekben javasolt:

– ínygyulladás, vérző, duzzadt fogíny kezelésére,
– íngyulladás megakadályozására,
– fogszuvasodás megelőzésére.

Klórhexidin koncentráció: 0,06%, CPC koncentráció: 0,05%.

Összetevők: Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Isomalt, Hydroxyethylcellulose, Cocamidopropyl Betaine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Aroma, Titanium Dioxide, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Sodium Methyl-paraben, Aloe Barbadensis, Chlorhexidine Digluconate, Cetylpyridinium Chloride, Tocopherol, Limonene

A GUM Paroex termékek fő hatóanyagai

– Klórhexidin-diglukonát:
Széles spektrumú antiszeptikus anyag, ami hatékonyan közömbösíti a fogzománcra halmozódó plakkban található káros mikroorganizmusokat. Kiváló tapadási képessége révén hosszú távú hatás kifejtésére képes. A klórhexidin megtámadja a már kialakult plakkot és a mikroorganizmusok elpusztítása által megakadályozza az új plakk feltapadását a fogzománcra.

– Cetilpiridium-klorid (CPC):
Plakk-gátló és toxin semlegesítő anyag, a maximális antibakteriális védelem érdekében. Felerősíti a klórhexidin antiszeptikus tulajdonságait.

A GUM Paroex termékcsalád tagjai

GUM Paroex szájvíz (0,12%) és GUM Paroex foggél (0,12%) – rövidtávú kezelésre,
GUM Paroex szájvíz (0,06%) és GUM Paroex fogkrém (0,06%) – hosszútávú, mindennapos használatra.

gum paroex termekcsalad

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

van

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

75 ml

GUM Paroex fogkrém 0,06% termékről 1 értékelés

  1. 5 out of 5

    Kati Kôtinė

    A legjobb fogkrėm amit mėg eddig hasznåltam csak ezt fogom venni!😊

Mondd el a véleményed