GUM Ortho utazó fogkefe fogszabályzóhoz

1 799 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 18 törzsvásárlói pontot!

Leírás

Az amerikai GUM termékcsalád professzionális szájápolási termékeket kínál, a legkülönfélébb szájüregi sajátosságokhoz alkalmazkodva.

A GUM Ortho utazó fogkefe megkönnyíti a fogszabályzó tisztán tartását utazások, kirándulások, táborozások alkalmával.

Speciális, kihajtható és becsukható nyele miatt kis helyen is elfér, ráadásul a nyél tökéletesen megvédi a fogkefét a szennyeződésektől is.

Mivel az utazó fogkeféknek gyakran nincs idejük kiszáradni használat után, a GUM Travel utazó fogkefe szálait szabadalmaztatott antibakteriális anyaggal (klórhexidin-diglukonát) kezelik, így ellenáll a bakteriális szennyeződésnek.

Sajátos, V-bevágású puha sörtéinek köszönhetően a fogkefe feje tökéletesen illeszkedik a fogszabályzóval ellátott fogsor formájához, így hatékonyabb lepedékeltávolításra képes, mint egy hagyományos fogkefe.

gum ortho

Ergonomikus, gumírozással ellátott nyele biztos kézben tartást tesz lehetővé, ami segíti a hátsó vagy belső felszínek megtisztítását is.

A GUM Ortho utazó fogkefe hosszúkás, keskeny feje megkönnyíti a használatot, nem vált ki kellemetlen ingert.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Tartsa a fogkefét 45°-os szögben a fogíny és a fog találkozási pontjára, majd gyengéd, körkörös mozdulatokkal tisztítsa meg fogainak külső-, belső- és rágófelszínét is. Naponta két alkalommal ajánlott megtisztítani a fogakat és a fogszabályzót. Használat után öblítse el a fogkefét!

 

MIÉRT FONTOS A FOGSZABÁLYZÓ TISZTÁN TARTÁSA?

A fogszabályzót viselőknek intenzívebben kell odafigyelni szájhigiéniájukra, hiszen a brekettek és drótok környékén sokkal hamarabb megindul a bakteriális plakk képződés, mint a hagyományos fogfelszíneken.

A lepedékeltávolítás nem csak a személyes higiénia fenntartása miatt fontos, hiszen fogszabályozás során gyakoribb a fogszuvasodás, ínygyulladás kialakulása is.

A fogszabályzót, a fogfelszíneket és a fogközöket mindennap kétszer meg kell tisztítani a felhalmozódott lepedéktől – így biztosítható az egészséges mosoly és az optimális eredmény a fogszabályzó levételekor.

 

A GUM ORTHO TERMÉKCSALÁD

gum ortho termekcsalad

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Rendeltetés

Sörte

Anyag

műanyag

Védőkupak

van

Kiszerelés

1 db

Extra funkciók

klórhexidinnel átitatott sörte

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GUM Ortho utazó fogkefe fogszabályzóhoz” értékelése elsőként