hirdetés (X)

GUM Ortho viasz fogszabályzóhoz

899 Ft

Cikkszám: 0070942507233 Kategória: Címkék: ,

Szállítási határidő: 2-5 munkanap

Ingyenes szállítás: 9 999 Ft-tól

Leírás

A professzionális szájápolást képviselő amerikai GUM termékek a legkülönfélébb szájüregi sajátosságok figyelembevételével lettek kifejlesztve.

A GUM Ortho termékcsalád speciálisan a fogszabályzót viselők szájápolási igényeihez igazodik, maximális kényelmet és biztonságot nyújtva a fogszabályozás ideje alatt.

A GUM Ortho viasz használatával enyhíthető a fogszabályozás miatti nyálkahártya irritáció, mérsékelhető az afták, fekélyek kialakulása.

A fogszabályzó éles fém alkatrészei, a drótok és brekettek könnyen okozhatnak kellemetlen érzést vagy fájdalmat a fogszabályzás kezdeti időszakában.

A GUM Ortho viasz használatával a fém alkatrészek kevésbé lesznek élesek, így nem kezdik ki olyan könnyen a száj nyálkahártyáját.

Az előre felvágott viaszdarabok higiénikusan és gyorsan használhatók, ráadásul a dobozt tükörrel látták el, így utazás közben, a munkahelyen vagy az iskolában is könnyen, diszkréten használható a viasz.

viasz fogszabalyzohoz gum

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Törjön le egy darabka viaszt, egy kicsit gyúrja, melegítse át az ujjai között, majd kenje be vele a fogszabályzó irritáló, éles részeit.

 

MIÉRT FONTOS A FOGSZABÁLYZÓ TISZTÁN TARTÁSA?

A fogszabályzót viselőknek intenzívebben kell odafigyelni szájhigiéniájukra, hiszen a brekettek és drótok környékén sokkal hamarabb megindul a bakteriális plakk képződés, mint a hagyományos fogfelszíneken.

A lepedékeltávolítás nem csak a személyes higiénia fenntartása miatt fontos, hiszen fogszabályozás során gyakoribb a fogszuvasodás, ínygyulladás kialakulása is.

A fogszabályzót, a fogfelszíneket és a fogközöket mindennap kétszer meg kell tisztítani a felhalmozódott lepedéktől – így biztosítható az egészséges mosoly és az optimális eredmény a fogszabályzó levételekor.

A GUM ORTHO TERMÉKCSALÁD

– GUM Ortho foggél (75 ml)
– GUM Ortho szájvíz (300 ml)
– GUM Ortho fogkefe
– GUM Ortho utazó fogkefe
– GUM Ortho fogselyem
– GUM Ortho viasz fogszabályzóhoz

gum ortho termekcsalad

 

További információk

Kiszerelés

5 db viaszcsík/csomag

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„GUM Ortho viasz fogszabályzóhoz” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak! 

Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak!