Mosoly Box Ortho

8 499 Ft

Elfogyott

Leírás

Mosoly Box Ortho a kellemetlen lehelet megszüntetéséhez.

A Mosoly Box Ortho darabjait úgy válogattuk össze, hogy otthoni körülmények között is professzionálisan tisztán tarthasd a fogszabályzódat.

Fogszabályozás idején különösen fontos a megfelelő szájápolás, hiszen a fogszabályozó  környékén fokozott plakk felhalmozódás jelentkezhet. A fogszuvasodás és az ínygyulladás megelőzéseként elengedhetetlen a célzott szájápolás.

A MOSOLY BOX ORTHO TARTALMA:

-GUM Ortho foggél (75 ml):
Fluoridot és izomaltot tartalmazó formulája erősíti a fogzománcot, véd a fogszuvasodástól. A foggélben található cetilpiridinium-klorid antibakteriális hatású, ami meggátolja a plakk felhalmozódását a fogszabályzón és a fogfelszíneken. Aloe vera, kamilla és E-vitamin együttese nyugtatja a fogínyt.

– Curaprox CS5460 Ortho fogkefe:
5460 db puha Curen sörte biztosítja az alapos lepedékeltávolítást. A speciálisan formázott sörte tökletesen idomul a fogszabályzó formájához, így hatékony maradhat a fogmosás a fogszabályozás ideje alatt is.

– TePe Compact Tuft egycsomós fogkefe:
A speciális kialakítású, lekerekített sörtéjű TePe Compact Tuft egycsomós fogkefével precízen megtisztíthatjuk a fogszabályzó alkatrészeit és könnyen elérhetjük a leghátsó területeket is. Svéd minőség.

– Oral-B Superfloss fogselyem (50 db):
Az Oral-B Superfloss fogselymet úgy tervezték, hogy hármas kialakítású szála révén hatékonyan távolítsa el a fogszabályzó körül felhalmozódott lepedéket. Vastag, erős szála nem szakad el a fogszabályzó éles alkatrészei körül sem.

– GUM Ortho viasz:
A speciálisan fogszabályzóhoz kifejlesztett viasz használatával bevonhatjuk a fogszabályzó éles alkatrészeit, így azok nem irritálják a nyálkahártyát. Megelőzheti a fogszabályzó okozta sérülések, afták kialakulását.

– GUM Ortho szájvíz (30 ml):
Kifejezetten fogszabályzóhoz kifejlesztett szájöblítő, antibakteriális és fogerősítő hatóanyagokkal. Növényi kivonatokkal és E-vitaminnal nyugtatja az irritált lágyszöveteket, segíti a sérüléek gyógyulását. Termékminta!

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

Kövesd a gyártók által feltüntetett használati útmutatókat. Kérdés esetén fordulj kollégáinkhoz!

0/5 (0 Reviews)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mosoly Box Ortho” értékelése elsőként