Curasept Biosmalto fogkrém fogszuvasodás, abráziós és eróziós hatások ellen otthoni használatra- 75ml

4 199 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 42 törzsvásárlói pontot!

Leírás

A Curasept Biosmalto termékcsalád legfőbb rendeltetése a fogszuvasodás hatékony megelőzése, a fogzománc ásványi anyagokkal való feltöltése (remineralizálása).

A termékek ereje abban rejlik, hogy két különböző hidroxiapatit keverékét tartalmazzák, amelyek lehetővé teszik a hatékony remineralizációhoz szükséges folyamatok létrejöttét. Hozzáadott ásványi anyagokat tartalmaznak, melyek elengedhetetlenek a megfelelő remineralizációs hatás eléréséhez.

Fogzománcunk a szájüregben fellépő savas kémhatások miatt meggyengülhet, melynek következtében fehéres elszíneződések, foltok illetve fogszuvasodás is kialakulhat a fogfelszínen.

A Curasept Biosmalto termékek rendszeres használata hozzájárul a fogak természetes ásványi anyag tartalmának kiegyensúlyozásához és a savas kémhatás semlegesítéséhez, extra védelmet nyújtva a fogszuvasodással szemben.

KINEK AJÁNLOTT A TERMÉK HASZNÁLATA:

A Curasept Biosmalto fogkrém (75 ml) fogszuvasodás, abráziós és eróziós hatások elleni készítmény otthoni használatra tervezett termék. Azok számára nyújt segítséget, akik különösen hajlamosak az erős demineralizációra:

 • magas fogszuvasodási saverózió és mechanikai kopás esetén,
 • Sjogren -szindrómában szenvednek,
 • cukorbetegek,
 • kemo- vagy sugárterápiás kezelésen vesznek részt,
 • szájszárazságban szenvednek,
 • fogszabályozót viselnek,
 • fogfehérítő kezelésen estek át,
 • szeretnék megelőzni a további károsodások kialakulását.

Kiegészítő kezelésként alkalmazható a fehér foltok ellen is.

A Curasept Biosmalto fogkrém különösen gyors megoldást nyújt gastroesophagealis reflox, előrehaladott mechanikai eredetű kopások, erősen demineralizált fogzománc és xerostomia (szájszárazság) esetén. Növeli az ellenállóképességet a saverózió, a mechanikus abrázió és a baktériumok ellen.

1450 ppm fluoridot tartalmaz, melynek jelenléte elősegíti egy -a savas támadásokkal szemben ellenállóbb-, mineralizált felület kialakítását, valamint jobban véd az eróziótól, kopástól és a fogmosás okozta sérülésektől. A termék használata egy új, ellenállóbb ásványi réteget hoz létre a fogak felszínén. Alacsony abráziós értéke miatt nem okoz sérüléseket a fogfelszínen.

Fontos, hogy amennyiben ilyen problémákkal küzd, mindenképpen helyezzen hangsúlyt a megfelelő fogkefe kiválasztására.

SLS mentes termék.

A Curasept Biosmalto Mousse PRO kétféle ízesítésben kapható:

– enyhe mentol,
– eper,

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Ajánlott a terméket naponta legalább két alkalommal kis mennyiségben használni. Fogmosás után nincs szükség a száj kiöblítésére.

FIGYELMEZTETÉS:

 • Csak külső használatra – Ne nyelje le!
 • Gyermekektől elzárva tartandó
 • Ne használja egy vagy több összetevővel szembeni ismert túlérzékenység vagy allergia esetén
 • Fénytől és hőtől távol tartandó

A hatékony remineralizációs folyamatot elősegíthetjük, ha a Curasept Biosmalto fogkrémet -t a Biosmalto fogszuvasodás, abrázió és erózió ellen kifejlesztett szájöblítővel együtt használjuk. Súlyosabb probléma esetén javasolt a Curasept Biosmalto Mousse Pro használata.

Orvostechnikai eszközök / Gyógyászati segédeszköz 

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

0/5 (0 Reviews)

További információk

Ízesítés

enyhe

Rendeltetés

, ,

Márka

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

1450 ppm

Kiszerelés

75 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Curasept Biosmalto fogkrém fogszuvasodás, abráziós és eróziós hatások ellen otthoni használatra- 75ml” értékelése elsőként