SwissDent Kids „My little Star” gyerek fogkrém 50 ml (0-6 éves)

3 799 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 38 törzsvásárlói pontot!

Leírás

A svájci SwissDent szájápolási termékek magas minőségük és széles termékpalettájuk révén világszerte a vásárlók kedvencei.

A SwissDent „My little Star” gyermek fogkrém (50 ml) a márka legújabb fejlesztése, ami az első fogacskák megjelenésétől 6 éves korig használható.

Tudományos tanulmányok szerint azok a csecsemők, akik rendszeresen fogyasztanak édesített ételeket és italokat, tízéves korukig, sőt általában felnőttkorukig is, jobban kedvelik az édes ízeket. A későbbi mérsékelt cukorfogyasztás érdekében nagyon fontos, hogy lehetőleg kezdettől fogva kerüljünk mindent, ami édes ízű.

Ezt a szempontot vették figyelembe a tervezők akkor, amikor megalkották ezt az íz- és cukormentes gyermek fogkrémet.

Mint minden SWISSDENT fogkrém, a „My Little Star” is a high-tech technológia és a természetes enzimek különleges kombinációját tartalmazza:

A szabadalmaztatott biomimetikus eljárás remineralizálja és erősíti a tejfogat – és kiegészíti az ivóvízben és az asztali sóban már jelen lévő fluoridot.

A gyógynövény kivonatok gátolják a lepedékképződést és védenek az érzékenység ellen.

A természetes papain enzim segít eltávolítani a lepedéket és az elszíneződést, a xilit pedig szuvasodásgátló tulajdonságokkal rendelkezik.

Fluorid mentes, így akkor sem kell kétsébe esnünk, ha a gyermek lenyeli a fogkrémet.

A Swissdent  „My little Star” gyermek fogkrém nem tartalmaz: fluoridot, triklozánt, SLS-t, PEG származékokat és parabéneket.

Glutén és laktóz mentes! Vegán!

Napi használatra, az első tejfogak megjelenésétől 6 éves korig.

Összetevők:

Aqua, glicerin, hidratált szilícium-dioxid, kálium-nitrát, trikalcium-foszfát, lauril-glükozid, kalcium-karbonát, CI 77947, xilit, nátrium-lauroil-szarkozinát, tetrakálium-pirofoszfát, akrilátok / C10-30-alkil-akrilát-keresztpolimer, xantán-gumin, kálium-kálium Hidroxid, kálium -klorid, nátrium -klorid, propilén -glikol, citromsav, poliaminopropil -biguanid, almasav, nátrium -hialuronát, tokoferil -acetát, Elephantopus Mollis levélkivonat, fehér csillagfürt mag kivonat, guava levél kivonat, Terminalis Extracta Maltodextrin, ázsiai gázló levél kivonat, gránátalma gyümölcs kivonat, rozmaring levél kivonat

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Használja reggel és este a napi fogmosás részeként. A SwissDent „Mí little Star” fogkrém használata már az első tejfogak megjelenésétől egészen 6 éves korig ajánlott.

A SWISSDENT TERMÉKEK

A svájci központú SwissDent vállalatot 2006-ban Dr. Vaclav Velkoborsky fogorvos alapította. Mivel Dr. Velkoborsky éveken keresztül kutatóorvosként és praktizáló orvosként is a kozmetikai fogászat területén tevékenykedett, mélyen beleásta magát a fogfehérítés világába.

Munkája során felismerte, hogy a legtöbb fogfehérítő eljárás roncsolja a fogzománcot és fogérzékenységhez vezethet, ráadásul a piacon forgalomban lévő fogfehérítő fogkrémek nagy része túlságosan abrazív (erősen koptatja a fogzománcot).

Dr. Velkoborsky felismerte, hogy szükség van egy gyengéd, a fogak mineralizációját lehetővé tevő fehérítő fogkrém, melynek formuláját 2005-ben kezdte el kidolgozni, a legjobb alapanyagok megválasztásával.

Az eredmény egy olyan magas minőségű luxustermék lett, melynek innovatív összetevőit szabadalommal látta el.

A fogkrémet eleinte csak Dr. Velkoborsky páciensei próbálhatták ki, azonban annyira népszerű lett a termék, hogy 2006-ban SwissDent Extreme néven bevezették a piacra.

A SwissDent termékfejlesztési osztályán folyamatosan specialisták sora dolgozik, hogy a különböző igényekre megfelelően magas minőségű, innovatív termékeket fejleszthessenek ki.

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Kiszerelés

50 ml

Márka

Rendeltetés

,

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

nincs

Életkori ajánlás

0-6

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SwissDent Kids „My little Star” gyerek fogkrém 50 ml (0-6 éves)” értékelése elsőként