Apagard Premio fogkrém extra magas nano-hidroxiapatittal (100 g)

6 499 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 65 törzsvásárlói pontot!

Leírás

A japán Apagard Premio fogkrém (100 g) orvosi nano-hidroxiapatit tartalma révén erősíti a fogzománcot, miközben fogszuvasodás-gátló és fogfehérítő tulajdonságokkal bír.

Az Apagard Premio prémium fogkrém a termékcsalád más tagjaihoz képest magasabb nano-hidroxiapatit tartalommal rendelkezik, ezáltal még kifejezettebb fogfehérítő és zománc-helyreállító tulajdonságokkal bír.

A termék különleges összetevője a kagylókban megtalálható konkin fehérje, ami ragyogóbbá, fényesebbé teszi a fogfelszínt.

Mentolos íze kellemesen felfrissíti a leheletet.

Az orvosi tisztaságú hidroxiapatitról bővebben:

Az orvosi tisztaságú nano-hidroxiapatit (nano<mHAP>) a kalcium-foszfát tartalmú hidroxiapatit szabadalmaztatott formája, melyet az Apadent termékeket gyártó japán Sangi vállalat jegyzett 1993-ban. Az összetevő több klinikai vizsgálaton is bizonyította hatékonyságát.

A nano méretű hidroxiapatit majdnem megegyezik a fogunk szerkezetében található hidroxiapatittal, így könnyebben beépül a fogzománcba, használata biztonságos és biokompatibilis.

A nano-hidroxiapatit három módon támogatja a fogzománc egészségét:

– Segít összegyűjteni és eltávolítani a fogzománcon felhalmozódott plakkot: nanorészecskéi megkötik a szájüregi baktériumokban és plakkban található fehérjéket, megkönnyítve azok eltávolítását a fogzománcról.

– Helyreállítja a fogzománc apró repedéseit: a kristályos szerkezetű kalciumfoszfát nanorészecskék közvetlenül helyreállítják a fogzománc demineralizált (ásványianyag-vesztett) területeit és kitöltik a fogzománc mikroszkopikus repedéseit.

– Remineralizálja a fogzománcot, megelőzve az ásványianyag-vesztett területeken meginduló fogszuvasodás kialakulását. A dentincsatornák lezárásával enyhíti a fogérzékenység okozta panaszokat.

Származási hely: Japán.

Fluoridot, parabént, SLS-t nem tartalmaz.

Összetétel: Aqua, Dicalcium Phosphate, Glycerin, Xylitol, Hydroxyapatite, Silica, Peg-8, Sodium Lauryl Sulfate, Cellulose Gum, Aroma, Sodium Silicate, Trimagnesium Phosphate, Hydrolyzed Conchiolin Protein, Sodium Saccharin, Glycyrrhetinic Acid, Cetylpyridinium Chloride, Lauryl Diethylenediaminoglycine Hcl

 

Mi a különbség az Apadent és az Apagard márkák között? 

Mindkét márka gyártója ugyanaz, az eltérő megnevezés a termékek közötti gyors különbségtételt szolgálja. Míg az Apagard termékek alapvetően zománc-helyreállító és fogfehérítő tulajdonságokkal rendelkeznek, addig az Apadent olyan extra összetevőket is tartalmaz, melyek az íny egészségének fenntartását vagy a fogérzékenység enyhítését szolgálják.

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Fluoridtartalom

nincs

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Kiszerelés

100 g

Márka

Rendeltetés

, , ,

Apagard Premio fogkrém extra magas nano-hidroxiapatittal (100 g) termékről 1 értékelés

  1. 5 out of 5

    Kassaiová Kristína (megerősített tulajdonos)

    Régóta kerestem a számomra megfelelő feherítő és zománcvédő fogkrémet.Csak ajánlani tudom ezt a terméket.Nekem láványosan fehérebbek a fogaim tőle mivel az apagard szájvízzel együttesen használom.Nagyon elégedett vagyok és a továbbiakban nem is cserélek
    más fogkrémre.Napi 2x mosok fogat vele,valamint ha lehetőségem van itthon tartózkodni ,akkor étkezés után is.A kezdetleges kis fogszuvasodást is helyreállította, ugyanis eltűnt a vékony sötét csík az őrlőfogam barázdáiból!Ez tényleg egy minőségi szájápolási termék.Megéri megfizetni a jót!

Mondd el a véleményed