Curasept Biosmalto Mousse Pro fogszuvasodás, abráziós és eróziós hatások ellen otthoni használatra- 50ml

5 699 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 57 törzsvásárlói pontot!

Leírás

A Curasept Biosmalto termékcsalád legfőbb rendeltetése a fogszuvasodás hatékony megelőzése, a fogzománc ásványi anyagokkal való feltöltése (remineralizálása).

A termékek ereje abban rejlik, hogy két különböző hidroxiapatit keverékét tartalmazzák, amelyek lehetővé teszik a hatékony remineralizációhoz szükséges folyamatok létrejöttét. Hozzáadott ásványi anyagokat tartalmaznak, melyek elengedhetetlenek a megfelelő remineralizációs hatás eléréséhez.

Fogzománcunk a szájüregben fellépő savas kémhatások miatt meggyengülhet, melynek következtében fehéres elszíneződések, foltok illetve fogszuvasodás is kialakulhat a fogfelszínen.

A Curasept Biosmalto termékek rendszeres használata hozzájárul a fogak természetes ásványi anyag tartalmának kiegyensúlyozásához és a savas kémhatás semlegesítéséhez, extra védelmet nyújtva a fogszuvasodással szemben.

KINEK AJÁNLOTT A TERMÉK HASZNÁLATA:

A Curasept Biosmalto Mousse Pro (50 ml) fogszuvasodás, abráziós és eróziós hatások elleni készítmény otthoni használatra tervezett termék. Azok számára nyújt segítséget, akik különösen hajlamosak az erős demineralizációra:

 • magas fogszuvasodási saverózió és mechanikai kopás esetén,
 • Sjogren -szindrómában szenvednek,
 • cukorbetegek,
 • kemo- vagy sugárterápiás kezelésen vesznek részt,
 • szájszárazságban szenvednek,
 • fogszabályozót viselnek,
 • fogfehérítő kezelésen estek át,
 • szeretnék megelőzni a további károsodások kialakulását.

Kiegészítő kezelésként alkalmazható a fehér foltok ellen is.

HOGYAN MŰKÖDIK:

Használat során a bioaktív részecskék nyállal érintkezve feloldódnak, íly módon nagy mennyiségű kalcium, foszfát és fluor szabadul fel közvetlenül a fogfelszínen és a demineralizált elváltozások közelében. A citrát segíti az ionok bejutását a fogba. Az eredmény egy gyors és intenzív remineralizáló hatás.

1450 ppm fluoridot tartalmaz, melynek jelenléte elősegíti egy -a savas támadásokkal szemben ellenállóbb-, mineralizált felület kialakítását, valamint jobban véd az eróziótól, kopástól és a fogmosás okozta sérülésektől. A termék használata egy új, ellenállóbb ásványi réteget hoz létre a fogak felszínén.

Javasoljuk, hogy a megfelelő készítmények kiválasztása mellett fordítson kellő figyelmet a problámájának megfelelő fogkefe kiválasztására is.

SLS mentes termék.

A Curasept Biosmalto Mousse PRO kétféle ízesítésben kapható:

– enyhe mentol,
– eper,

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Vigye fel a mousse-t az érintett területre egy puha fogkefével, vagy tiszta száraz újjal. Hagyja hatni kb. 2 percig. Öblítés nélkül távolítsa el a felesleget. A következő 30 percben kerülje az étkezést, italfogyasztást.

FIGYELMEZTETÉS:

 • Csak külső használatra – Ne nyelje le!
 • Gyermekektől elzárva tartandó
 • Ne használja egy vagy több összetevővel szembeni ismert túlérzékenység vagy allergia esetén
 • Fénytől és hőtől távol tartandó

A hatékony remineralizációs folyamatot elősegíthetjük, ha a Curasept Biosmalto Mousse PRO -t a Biosmalto termékcsaládból származó fogkrémmel, illetve szájvízzel kombinálva használjuk.

Orvostechnikai eszközök / Gyógyászati segédeszköz 

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

0/5 (0 Reviews)

További információk

Ízesítés

mentol, eper

Rendeltetés

, ,

Ízesítés

,

Márka

Javasolt használati idő

kúraszerűen

Bio

nem

Fluoridtartalom

1450 ppm

Kiszerelés

50 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Curasept Biosmalto Mousse Pro fogszuvasodás, abráziós és eróziós hatások ellen otthoni használatra- 50ml” értékelése elsőként