TEPE Orthodontic szett fogszabályzóhoz

3 799 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 38 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: 962686 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

A Tepe Orthodontic szett egy speciális tisztító eszközöket tartalmazó készlet, mely lehetővé teszi a betegek számára, hogy  fogszabályzójuk minden részét tökéletesen megtisztítsák, védve ezzel fogaik és ínyük egészségét.

A készlettel a fogszabályzót viselők különféle kombinációkat próbálhatnak ki, és kialakíthatják a saját igényeiknek leginkább megfelelő fogtisztítási rutint.

A Tepe fogszabályzós készlete az alábbi eszközöket tartalmazza:

  • Tepe Supreme fogkefe hosszabb, elkeskenyedő szálaival jobb hozzáférést biztosít a merevítőkonzolok körül és a vezetékek alatt.
  • Tepe Easypick fogköztisztító a fogak közötti rések tisztítására. A kétféle méretből adódóan a nagyobb vagy kisebb réseket is könnyedén megtisztíthatjuk, illetve tökéletes megoldás utazás közben is az ételmaradékok eltávolítására.
  • Tepe Compact Tuft egycsomós fogkefe lekerekített fejének köszönhetően  precíziós tisztításra alkalmas a konzolok, szalagok és az íny mentén.
  • Tepe Original fogköztisztító kefe ideális a fogak közötti rések, a készüléktartó konzolok körüli részek és a vezetékek alatti terület alapos tisztításához.
  • Tepe Angle fogköztisztító ferde kefefejével és hosszú nyelével a fogak közötti szűk és szélesebb rések megtisztítására szolgál, ahol a hagyományos fogkefe nem éri el.
  • Tepe Orthodontic Wax – megvédi a szájüregben lévő lágy részeket (nyel, íny, ajkak, arc) az újonnan elhelyezett készülék által okozott irritációtól. Átmeneti védelmet nyújt a sérült vagy elmozdult vezetékek ellen, amíg szakszerű segítség nem áll rendelkezésre.

A készlet tartalma:

1 x TePe Supreme kompakt fogkefe
1 x TePe Compact Tuft egycsomós fogkefe
2 x TePe Original fogköztisztító kefe – ISO 4 és ISO 5 méret
1 x TePe Angle fogköztisztító kefe – ISO 4 méret
2 x TePe EasyPick XS/S
2 x TePe EasyPick M/L
1 x Fogszabályozó viasz, ízmentes

A linkekre kattintva részletes tájékoztatást kaphat az egyes termékek használatával kapcsolatban.

A megfelelő tisztítóeszközöket tartalmazó szett mellé válasszon speciális fogkrémet és szájvizet is webáruházunk kínálatából, melyek maximalizálják a szájüreg és a fogak védelmét a fogszabályzás időtartama alatt.

A kivehető fogszabályzó készülékek tisztításához és fertőtlenítéséhez használja a Piksters tisztító tablettát!

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

Sörte

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TEPE Orthodontic szett fogszabályzóhoz” értékelése elsőként