Curaprox CS 5460 Ultra Soft fogkefe

2 299 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 23 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: CS5460 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A Curaprox CS5460 svájci gyártású fogkefe összesen 5460 puha, 0,1 mm átmérőjű sörteszálból épül fel, ami biztosítja a gyengéd, ám alapos tisztítást.

A Curaprox CS5460 ultrasoft fogkefe fejlesztésekor a következő kiemelt szempontokat vette figyelembe a gyártó:

– hatékonyan tisztítson,

– ne okozzon sérülést,

– egyszerűsége miatt szerethető legyen.

A fogkefe különlegesen puha, mégis tartós, nagyon hatékony és összesen 36 különleges színkombinációban kapható.

A letisztult tervezésű fogkefe nyolcszögletű nyelével gondoskodik a tökéletes irányíthatóságról.

A Curaprox CS5460 fogkefével szemben a fogfelszínre tapadt bakteriális filmrétegnek (plakknak) esélye sincsen, miközben kíméletes és élvezetes vele a fogmosás.

 

Használati útmutató

1.) Tartsuk a fogkefét ferdén az ínyre. A szálak egyik fele az ínyt, a másik fele a fogak felszínét takarja!

2.) Lassan vezessük végig a kefét a fogsor mentén, elölről hátrafelé haladva, kissé rányomva, finom körkörös mozdulatokkal. Miután az egyik oldalon alaposan megtisztítottuk a felső fogsor külső részét, folytassuk a másik oldalon.

3.) Ezt követően ismételjük meg a mozdulatsort az alsó fogsor külső felszínén is.

4.) Folytassuk a felső, majd alsó fogsor belső felületének tisztításával. A Curaprox szenzitív fogkefék tömör feje tökéletesen alkalmas a frontfogak nehezen elérhető, belső felszínének függőleges irányú tisztítására.

5.) Az őrlőfogak hátsó felszínének tisztítása közben a kompakt kefefej előnye különösen egyértelművé válik.

6.) A tömör fej még kis száj és szűk szájnyílás esetén is lehetővé teszik a fogak belső felszínének tökéletes tisztítását.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

, , , , , , , , , , ,

Sörte

Anyag

műanyag

Védőkupak

van

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

1 db

Curaprox CS 5460 Ultra Soft fogkefe termékről 5 értékelés

 1. 5 out of 5

  t.erika

  Én néhány hónapja kaptam ilyen fogkefét, tényleg nagyon puha , a sörtéi nagyon sűrűk. Fogmosás után egyébként elég nehéz közüle kitisztítani a fogkrém maradványokat, de ennek ellenére nagyon szeretem.

 2. 5 out of 5

  farkasné kató

  100%ban elégedett vagyok vele.Mivel már 50felett járok az inyem is érzékenyebb és a fogaim is érzékenyebbek.Nagyon tetszik a fogkefe mert nem dörzsöl nem kemény alaposan hozzáfér a fogamimhoz és megfelelöen is tisztitsa.Mindenkinek ajánlani tudom engem meggyözött!köszönöm a lehetöséget!Kató

 3. 5 out of 5

  Kajtán Réka

  A legszuperebb fogkefe, állandó lakója a fürdőszobának. A lehető legalaposabb fogkefe, szerintem sosem lesz ettől jobb. Nagyon puha, nem tör, nem bök, utána tökéletesen tisztának érzem a fogaimat. Szeretem a formáját és a kialakítását is, a színösszeállítások pedig különdíjat érdemelnek, mindig másik variációt veszek. Ha változtathatnék, akkor a nyelére valahogy tennék csúszásgátló gumi borítást, mert úgy számomra még kényelmesebb lenne. 5*-öst adok neki! 🙂

 4. 5 out of 5

  Kovàcs Mària

  Szuper fogkefe, amit csak ajànlani lehet …Alapos tisztitást tesz lehetõvé, a puha a keféje, ami kiméletes a a fogaknak, és az inynek ..😊 Próbàld ki nem fogsz csalódni…✔

 5. 5 out of 5

  Bánrévi Béla

  Nagyon jó fogkefe, csak ajánlani tudom mindenkinek. Jó a formája és a fogása is kényelmes. Nagyon puha a sörtéje mégis tökéletesen tisztítja a fogakat.

Mondd el a véleményed