Blue®m Oldat aktív oxigénnel – 500 ml

10 999 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 110 törzsvásárlói pontot!

Leírás

A Blue®m termékei forradalmian újak a szájhigiéniában. Az egyedi, aktív oxigén alapú formula számos száj- és fogászati betegségben szenvedő páciensnek nyújtott már segítséget.

A legmegfelelőbb megoldást biztosítják a szájhigiénia egészséges egyensúlyának fenntartásához. Ennek titka a lassú felszabadulású aktív oxigén, mely kulcsfontosságú a sebek és betegségek gyógyulásának szinte minden fázisában. Hatékony és biztonságos módszerrel gyorsítja fel a sebgyógyulást, az implantátumok beépülését és a csontregenerációt.

Az oxigén molekulák mélyebbre tudnak hatolni a biorétegben mint a klórhexidin molekulák, ezáltal közel 10-szer hatékonyabbak annál.

A Bluem termékcsalád termékei:

A Blue®m Oldat legjobb választás a szájsebek és érzékeny részek kezelésére, mivel kifejezetten azok számára készült, akiknek érzékeny szájüregi problémáik vannak. Ezzel az orvostechnikai eszközzel hatékonyan felgyorsítható a gyógyulási folyamat.

Jellemzők:

 • A legjobb választás  az érzékeny szájüreg és a szájsebek gyógyítására,
 • Felgyorsítja a (fogászati) műtétek utáni felépülést,
 • érzékeny szájú emberek számára fejlesztették ki,
 • gyorsan és hatékonyan működik.

Használja ezt a gyengéd szájvizet a mindennapos szájápolás kiegészítéseként, vagy  terápiás jelleggel foghúzás, implantátum beültetés, sugárterápia, kemoterápia okozta szájüregi problémák kialakulása esetén.

Használatának megkezdése már a foghúzás vagy az implantátum beültetése előtt ajánlott, erősítve ezzel az immunitást.

A kemoterápia gyakori szövődménye az orális mucositis (szájnyálkahártya-gyulladás) A szájüregi szövődmények a kemoterápia kezdetét követően néhány nappal kezdődnek és egy-két hétig tartanak. A kemoterápia fekélyeket és szájpenészt okozhat.

A Blue®m Oldat  nagy koncentrációban tartalmaz aktív oxigént. Számos kemoterápián átesett páciens számolt be a termékkel kapcsolatos pozitív tapasztalatokról.

A Bluem oldat 1250 ppm aktív oxigént tartalmaz, 250%-kal többet, mint a Bluem szájvíz.

Használati útmutatás:

A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy a Bluem fogkrémmel történő fogmosás után második lépésként használja naponta kétszer 30 másodpercig, vagy fogorvosa utasítása szerint.
A termék használata után ne öblítse ki a száját vízzel, mivel az aktív oxigén még akkor is dolgozik. A vízzel történő öblítés megállítja ezt a folyamatot.

Összetevők:

Aqua, Glycerin, Sodium Citrate, Citric Acid, Sodium Perborate, Sodium Gluconate, Cellulose Gum, Sodium Methylparaben, Sodium Saccharin

A Blue®m aktív oxigénnel dúsított oldat nem tartalmaz:

 • alkoholt,
 • fluoridot

Figyelmeztetés:

Tejfehérje allergia: Mivel a fogkrém laktoferrint tartalmaz, amely egy laktózt is gyártó gyárban készül, így nyomokban laktózt tartalmazhat. Mivel a laktoferrint csak nagyon alacsony %-ban tartalmaz, használata nem jelent nagy kockázatot a laktózérzékeny felhasználók számára. Eddig még nem érkezett jelzés allergiás reakcióról, de ha túlzottan allergiás a laktózra (tejcukor) vagy a tejfehérjére, használatával legyen óvatos!

A Blue®m-ről általában:

Peter Blijdorp Holland álcsont- és arcsebésznek, a Blue®m alapító atyjának küldetése az volt, hogy betegei a le leggyorsabb felépülést kaphassák az elképzelhető legkisebb fájdalom mellett. Egyre jobban elmerült a sebek gyors gyógyulásának megoldásában, és elkezdett az oxigén módszeres használatára fókuszálni. Implantológusokból, szájsebészekből és fogorvosokból álló csapatával megalkotta  a Blue®m formulát.

A mindennapi élethez szükséges professzionális szájápoló kollekciót fogászati ​​szakemberek fejlesztették ki, tesztelték és használják. Minden kutatást elkötelezett, gyakorlatias nemzetközi szakemberek végeznek, szoros együttműködésben neves egyetemekkel.

A formula titka a lassú felszabadulású aktív oxigén, ami többek között biológiai eredetű mézből származik.

Az oxigén öt ponton segíti a gyorsabb gyógyulást:

 • Növeli a sejt anyagcseréjét és energiatermelését ,
 • növeli a kollagénszintézist és szakítószilárdságot,
 • erősíti az antibakteriális folyamatokat,
 • növeli az angiogenezist (véredényképzés) és elősegíti a revaszkularizációt (erek átjárhatóvá tétele),
 • elősegíti a növekedési faktor jelátvitelét.

 

Minden termék állatkísérletektől mentes.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Kiszerelés

500 ml

Bio

nem

Fluoridtartalom

nincs

Rendeltetés

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Javasolt használati idő

terápiás jelleggel

Alkoholtartalom

nincs