Blue®m Oralis gél – 15 ml

12 999 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 130 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: OGI15 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A Blue®m termékei forradalmian újak a szájhigiéniában. Az egyedi, aktív oxigén alapú formula számos száj- és fogászati betegségben szenvedő páciensnek nyújtott már segítséget.

A legmegfelelőbb megoldást biztosítják a szájhigiénia egészséges egyensúlyának fenntartásához. Ennek titka a lassú felszabadulású aktív oxigén, mely kulcsfontosságú a sebek és betegségek gyógyulásának szinte minden fázisában. Hatékony és biztonságos módszerrel gyorsítja fel a sebgyógyulást, az implantátumok beépülését és a csontregenerációt.

Az oxigén molekulák mélyebbre tudnak hatolni a biorétegben mint a klórhexidin molekulák, ezáltal közel 10-szer hatékonyabbak annál.

A Bluem termékcsalád termékei:

A Blue®m szájzselé a szájban jelentkező speciális problémák gyógyítására szolgál.

Meggyorsítja a szájban előforduló sebek gyógyulását azáltal, hogy megnöveli az oxigénszintet, ezzel is elősegítve a regenerálódást vérző íny, műtétek, implantáció, kemoterápia, sugárterápia vagy a korona által okozott sebek, irritációk esetében.

A termék egyedülálló az aktív oxigén magas szintjének köszönhetően.

A Blue®m szájzselé (15 ml) segít meggyógyítani, csökkenteni, illetve megelőzni:

 • a fogínyvérzést,
 • fogágy-betegségeket,
 • a peri-implantitist,
 • sebeket az implantátumok eltávolítása után,
 • kemoterápia, vagy sugárkezelés okozta sebeket,
 • koronák által okozott sérüléseket,
 • fogak, és implantátumok körül kialakult tasakokat,

Egyéb felhasználási területei:

Herpes, candida, afta, lichen planus, szájnyálkahártya gyulladás, pemphigus vulgaris (autoimmun hólyagos betegség), Sjögren-szindróma, fekete szőrös nyelv.

Rendkívül nagy hatékonysággal rendelkezik a sebgyógyulás folyamataiban!

Orvostechnikai eszköz.

Használati útmutatás: 

A Blue®m szájzselé használata előtt mossa meg fogait a  Blue®m fogkrémmel és/vagy szájvízzel, vagy járjon el fogorvosa utasítása szerint.

Először szárítsa meg az érintett területet egy vattacsomóval, hogy a gél a helyén maradjon. Ezután a tubus segítségével vigyen fel Blue®m szájzselét a kívánt helyre maximum 1 ml (kb. borsónyi mennyiség) gélt az érintett területre. Ne alkalmazzon naponta 5 ml-nél több gélt. Felhordás után hagyja a gélt ameddig csak lehetséges, de körülbelül egy órával az alkalmazás után alaposan öblítse ki a száját.

Olvassa el figyelmesen a betegtájékoztatót!

Összetevők:

Aqua, Alcohol, Glycerin, Silica, Sodium Saccharin, Sodium Perborate, Citric Acid, PEG-32, Sodium Gluconate, Lactoferrin, Xantham Gum, Celluslose Gum

Figyelmeztetés:

Tejfehérje allergia: Mivel a Bluem termékek laktoferrint tartalmaznak, amely egy laktózt is gyártó gyárban készül, így nyomokban laktózt tartalmazhat. Mivel laktoferrint csak nagyon alacsony %-ban tartalmaz, használata nem jelent nagy kockázatot a laktózérzékeny felhasználók számára. Eddig még nem érkezett jelzés allergiás reakcióról, de ha túlzottan allergiás a laktózra (tejcukor) vagy a tejfehérjére, használatával legyen óvatos!

A Blue®m-ről általában:

Peter Blijdorp Holland álcsont- és arcsebésznek, a Blue®m alapító atyjának küldetése az volt, hogy betegei a le leggyorsabb felépülést kaphassák az elképzelhető legkisebb fájdalom mellett. Egyre jobban elmerült a sebek gyors gyógyulásának megoldásában, és elkezdett az oxigén módszeres használatára fókuszálni. Implantológusokból, szájsebészekből és fogorvosokból álló csapatával megalkotta  a Blue®m formulát.

A mindennapi élethez szükséges professzionális szájápoló kollekciót fogászati ​​szakemberek fejlesztették ki, tesztelték és használják. Minden kutatást elkötelezett, gyakorlatias nemzetközi szakemberek végeznek, szoros együttműködésben neves egyetemekkel.

A formula titka a lassú felszabadulású aktív oxigén, ami többek között biológiai eredetű mézből származik.

Az oxigén öt ponton segíti a gyorsabb gyógyulást:

 • Növeli a sejt anyagcseréjét és energiatermelését ,
 • növeli a kollagénszintézist és szakítószilárdságot,
 • erősíti az antibakteriális folyamatokat,
 • növeli az angiogenezist (véredényképzés) és elősegíti a revaszkularizációt (erek átjárhatóvá tétele),
 • elősegíti a növekedési faktor jelátvitelét.

Minden termék állatkísérletektől mentes.

 

 

 

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Kiszerelés

15 ml

Bio

nem

Fluoridtartalom

nincs

Rendeltetés

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Javasolt használati idő

terápiás jelleggel

Alkoholtartalom

van