GC Tooth Mousse krém – 5 íz

7 999 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 80 törzsvásárlói pontot!

Leírás

A GC termékcsalád legfőbb rendeltetése a fogszuvasodás hatékony megelőzése, a fogzománc ásványi anyagokkal való feltöltése (remineralizálása).

A GC Tooth Mousse krém (40 ml) hatóanyagai révén segít remineralizálni a fogzománcot, ezáltal véd a fogszuvasodástól és a fehér foltok (léziók) kialakulásától.

Fogzománcunk a szájüregben fellépő savas kémhatások miatt meggyengülhet, melynek következtében fehéres elszíneződések, foltok illetve fogszuvasodás is kialakulhat a fogfelszínen.

Rendszeres használata hozzájárul a fogak természetes ásványi anyag tartalmának kiegyensúlyozásában és a savas kémhatás semlegesítésében, extra védelmet nyújtva a fogszuvasodással szemben. Fogmosást követően a fogzománc tiszta, sima érzetű.

A GC Tooth Mousse krém legfőbb összetevői:

Kazein-foszfopeptid (CPP): fokozza az ásványi anyagok (pl. kalcium) felszívódását, ezáltal segít a fog egészséges szerkezetének helyreállításában.

Amorf kalcium-foszfát (ACP): kazein-foszfopeptiddel kombinálva segít a fogérzékenység csökkentésében, a fogzománc természetes remineralizálásában.

A GC Tooth Mousse krém használata különösen ajánlott:

– szájszárazság esetén: amikor a szájüregben nem termelődik elég nyál, a fogak természetes tisztulása és ásványi anyagokkal való ellátottsága veszélybe kerül. Ilyen esetben érdemes kivizsgálni a szájszárazság mögött meghúzódó okokat (pl. hormonális változások, autoimmun betegség, stb.) és speciális szájápolási szerekre váltani.

– terhesség idején: terhesség során megváltozhat a szájüregben termelődő nyál mennyisége és összetétele, így gyorsabban kialakulhat remineralizáció, fogszuvasodás.

– fogorvosi beavatkozásokat követően: fogfehérítés, mélytisztítás, gyökérsimítás, kürettálás után szükség lehet szájüregünk egyensúlyának visszaállítására, a dentin hiper érzékenységének kezelésére.

– fehér foltok, elszíneződések kezelésére: klinikai vizsgálatok szerint a GC Tooth Mousse krémben található CPP-ACP kombináció hatékonyan segíthet a fehér foltok elhalványításában.

A GC Tooth Mousse krém az alábbi ízesítésekben kapható:

– mentol,
– vanília,
– tutti-frutti,
– sárgadinnye,
– eper.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Fogmosást követően ujjával vagy vattapálcikával, esetleg sín segítségével vigye fel az anyagot a fogzománcra, majd hagyja hatni 3-5 percig. A következő 30 percben kerülje az étkezést, italfogyasztást.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Ízesítés

mentol, eper, sárgadinnye, tutti-frutti, vanília

Rendeltetés

, ,

Ízesítés

,

Márka

Javasolt használati idő

kúraszerűen

Bio

nem

Fluoridtartalom

nincs

Kiszerelés

40 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GC Tooth Mousse krém – 5 íz” értékelése elsőként