SwissDent Extreme fehérítő szájspray

3 399 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 34 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: 19103 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A svájci SwissDent szájápolási termékek magas minőségük és széles termékpalettájuk révén világszerte a vásárlók kedvencei.

A SwissDent Extreme fehérítő szájspray (9 ml) használatával azonnal felfrissíthető az ételek, italok, dohányzás okozta kellemetlenné váló lehelet.

Összetételének köszönhetően gyengéd a szájüreghez, ugyanakkor támogatja a fogak fehérségét és a szájüreg frissességét, akár 3 órán keresztül.

A SwissDent Extreme fehérítő szájspray előnyei:

– semlegesíti a dohányzás, alkohol- vagy ételfogyasztás miatt kialakuló kellemetlen leheletet,

– visszaállítja a szájüreg normál pH értékét,

– szabadalmaztatott Oxygard technológiája olyan fehérítő anyagot tartalmaz, ami fehérebbé teszi a fogakat (klinikai vizsgálatokkal alátámasztott eredmény),

felgyorsítja a SwissDent Extreme intenzív fehérítő fogkrém vagy a SwissDent NanoWhitening fehérítő fogkrém által elérhető fehérséget,

– könnyen elfér a táskában vagy a kabát zsebében, így bárhová magunkkal vihetjük, használata diszkrét,

 alkoholmentes összetétel.

A SwissDent Extreme fehérítő szájspray használata nem ajánlott azok számára, akik fogérzékenységtől szenvednek (helyette: SwissDent Pure szájspray).

Összetevők:

Aqua, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Glycerin,Tetrapotassium Pyrophosphate, Aroma, Citric Acid, Phenoxyethanol, Potassium Acesulfam, Methylparaben, Potassium Fluoride, Cetylpyridinium Chloride, Limonene, Linalool. Contains Potassium fluoride.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Dohányzás vagy étkezés után permetezzen a szájába a SwissDent Extreme fehérítő szájspray-ből. Naponta 3-5 alkalommal használható.
A SwissDent fogkrémek hatékonyságának fokozásaként permetezzen a szájspray-ből a fogkefére kinyomott fogkrémre.

 

A SWISSDENT TERMÉKEK

A svájci központú SwissDent vállalatot 2006-ban Dr. Vaclav Velkoborsky fogorvos alapította. Mivel Dr. Velkoborsky éveken keresztül kutatóorvosként és praktizáló orvosként is a kozmetikai fogászat területén tevékenykedett, mélyen beleásta magát a fogfehérítés világába.

Munkája során felismerte, hogy a legtöbb fogfehérítő eljárás roncsolja a fogzománcot és fogérzékenységhez vezethet, ráadásul a piacon forgalomban lévő fogfehérítő fogkrémek nagy része túlságosan abrazív (erősen koptatja a fogzománcot).

Dr. Velkoborsky felismerte, hogy szükség van egy gyengéd, a fogak mineralizációját lehetővé tevő fehérítő fogkrém, melynek formuláját 2005-ben kezdte el kidolgozni, a legjobb alapanyagok megválasztásával.

Az eredmény egy olyan magas minőségű luxustermék lett, melynek innovatív összetevőit szabadalommal látta el.

A fogkrémet eleinte csak Dr. Velkoborsky páciensei próbálhatták ki, azonban annyira népszerű lett a termék, hogy 2006-ban SwissDent Extreme néven bevezették a piacra.

A SwissDent termékfejlesztési osztályán folyamatosan specialisták sora dolgozik, hogy a különböző igényekre megfelelően magas minőségű, innovatív termékeket fejleszthessenek ki.

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Rendeltetés

Ízesítés

Alkoholtartalom

nincs

Javasolt használati idő

állandó

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Bio

nem

Fluoridtartalom

van

Kiszerelés

9 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SwissDent Extreme fehérítő szájspray” értékelése elsőként