ORALPEACE BIO szájöblítő spray formában

4 299 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 43 törzsvásárlói pontot!

Leírás

Az ORALPEACE termékek Japán nemzeti egyetemek és orvosi kutatóintézetek élvonalbeli biotechnológiai kutatásaiból született termékek, melyek a szabadalmaztatott, 100%-ban bio alapanyagokból készült NEONISIN-E ® * tartalmuknak köszönhetően semmiféle egészségügyi kockázatot nem jelentenek.

Mivel a termékek kizárólag élelmiszer minőségű összetevőket tartalmaznak így lenyelhetők, ezért biztonsággal használhatók a kisgyerekek, illetve olyan felnőttek számára is, akik valamilyen betegségükből eredően nem képesek arra, hogy vízzel gargarizáljanak, vagy kiköpjék a szájápolás során használt fogkrémet, szájvizet. (fogyatékkal élők, fekvő betegek).

Az ORALPEACE termékek olyan összetett hatással rendelkeznek melyek alkalmassá teszik arra, hogy szinte minden igényt kielégítsenek, így a család minden tagja használhatja ugyan azt a fogkrémet, vagy szájöblítőt.

Egyetlen termék megoldást nyújt a fogszuvasodás megelőzésére, a lepedékek eltávolítására, antibakteriális hatása pedig segít a szájüreg egészségének megőrzésében. Hatékonyan alkalmazható a rossz lehelet megszüntetésére és a szájszárazság kezelésére is!

Fogmosás, tisztítás, a rossz lehelet megelőzése és a szájüreg hidratálása egyetlen termékkel!

Az ORALPEACE termékek nem tartalmaznak szintetikus összetevőket, így kisgyerekek, idős emberek, terhes nők és szoptatós kismamák számára is ajánlott.

Azok számára is kiváló választás, akik érzékenyek a szintetikus összetevőkre, vagy egyszerűen csak nem kedvelik és tudatosan kerülik azokat.

Az egyszerű, kifinomult megjelenésnek köszönhetően bármely fürdőszoba ékes dísze lehet ez a termékcsalád, melynek tagjai:

Oralpeace termékek

 

A termékek háromféle ízesítésben érhetők el, ezzel is biztosítva, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő ízvilágot:

  • enyhe frissítő íz
  • narancs
  • menta

Az Oralpeace szájöblítőt spray formában alkotta meg a gyártó annak érdekében, hogy utazáskor, kiránduláskor is könnyedén magunkkal vihessük és akár szájsprayként is használhassuk.

Használható általános szájápolásra (például fogmosásra), a szájüreg tisztítására, a fogszuvasodás megelőzésére, a fogágy ápolására, nyelvápolásra, a halitózis megelőzésére és a száj hidratálására. Könnyedén eljut a nehezen elérhető helyekre is, így a szájüreg komplett ápolását biztosítja.

Használata különösen javasolt lefekvés előtt, kis mennyiséget szétterítve a szájüregben. Ébredés után érezni fogja leheletének változását.

Mivel a termék 100%-ban lebomló, így használatával környezetünket és vízkészleteinket is óvhatjuk.

Antibakteriális hatásának köszönhetően a szájüreg és a torok számára is egyaránt hatásos.

Összetevők: Glicerin (nedvesítőszer)/ édesítőszer, (tenyérpálmából származik), víz, tejsavbaktérium tenyészkivonat (tisztítószer), xantángumi (sűrítőszer, kukoricából származik), lógyümölcs kivonat (tisztítószer), caesalpinia spinosa gum, (tövises pillangófából) borsmentaolaj (ízesítőszer), fodormentaolaj (ízesítőszer), damaszt rózsa virágolaj (ízesítőszer), mentol

Az ORALPEACE nem tartalmaz élelmiszerként nem jóváhagyott alapanyagokat, ásványolaj eredetű termékeket, CPC-t  klórhexidin-glükonátot,  LSS,  klór és klór-dioxidot, nátrium-kloridot, alkoholt
NLS-t

Hogyan használjuk:

Permetezze be közvetlenül a szájába, és hígítsa egy korty vízzel, vagy nyomjon kb. 3 pumpálásnyi mennyiséget 20 ml vízbe. Ezzel öblögesse a szájüregét legalább 30 másodpercig, azután köpje ki.
Mivel a termék lenyelhető, amennyiben nincs lehetőség a vízzel való öblögetésre, úgy pumpálja közvetlenül a szájüregbe, szájsprayként használva.

Figyelem! Felbontás után 3 hónapon belül felhasználandó!

0/5 (0 Reviews)

További információk

Alkoholtartalom

nincs

Bio

igen

Életkori ajánlás

bármely korosztály

Fluoridtartalom

nincs

Ízesítés

, ,

Javasolt használati idő

állandó

Kiszerelés

30 ml

Márka

Rendeltetés

, , ,