SwissDent Extreme intenzív fehérítő fogkrém

4 899 Ft6 299 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 49 - 63 törzsvásárlói pontot!

Leírás

A svájci SwissDent szájápolási termékek magas minőségük és széles termékpalettájuk révén világszerte a vásárlók kedvencei.

A SwissDent Extreme intenzív fehérítő fogkrém  ideális választás azok számára, akik erősen elszíneződött fogakkal rendelkeznek, például dohányzás, kávé-, tea- vagy vörösborfogyasztás miatt.

A szabadalmaztatott SwissDent Extreme fogfehérítő összetétel kalcium-peroxidot és olyan növényi enzimeket tartalmaz, melyek együttesen képesek a gyengéd, ám intenzív fehérítésre.

A SwissDent Extreme intenzív fehérítő fogkrém által nyújtott előnyök:

hidrogén-peroxid mentes formulája nem károsítja a fog szerkezetét, nem okoz fogérzékenységet,

– a természetes gyümölcs enzimek (papain, bromelain) segítenek a plakk eltávolításban,

– hozzáadott Q10 koenzim és E-vitamin tartalma támogatja a fogíny egészségét,

– a SwissDent Extreme fogkrémben található szóda-bikarbóna semlegesíti a szájüregi savakat, melyek fogszuvasodáshoz vezethetnek,

menta íze friss leheletet biztosít,

– 1180 ppm fluoridtartalma erősíti a fogzománcot, ami így ellenállóbb a savakkal és a fogszuvasodással szemben,

SLS-mentes formulája gyengéd a nyálkahártyához, nem okoz aftát,

alacsony abráziós érték – RDA 40 (a szakmai szervezetek által ajánlott maximális érték: RDA 200).

A SwissDent Extreme intenzív fehérítő fogkrém elérhető 50 ml-es és 100 ml-es kiszerelésben is.

Összetevők:

Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Sorbitol, Aluminum Hydroxide, Mentha Piperita Oil, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Monofluorophosphate, Sodium Bicarbonate, Chondrus Crispus Extract, Zinc Citrate, Calcium Peroxide, Bromelain, Lactose, Calcium Carbonate, Calcium Hydroxide, Sodium Saccharin, Methylparaben, PVP, Papain, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Polysorbate 80, Ubiquinone, Tocopheryl Acetate, Tocophersolan, Limonene, CI 77891, CI 42090 Contains sodium Monofluorphosphat.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Mosson fogat naponta két-három alkalommal a SwissDent Extreme fogfehérítő fogkrémmel. A fehérítő hatás felgyorsítása érdekében permetezzen SwissDent Extreme szájspray-t a fogkefére kinyomott fogkrémre.

 

A FOGAK ELSZÍNEZŐDÉSÉNEK OKA

A fogak elszíneződését okozhatják külső és belső körülmények is.

Külső körülmények közé soroljuk az étkezések, italfogyasztás, dohányzás közben a fogak mikrorepedéseibe ülő részecskéket, melyek barnás, sárgás elszíneződést kölcsönöznek a fogaknak.

Ahogy öregszünk, fogaink úgy kezdenek el belülről is elszíneződni, egyre jobban láthatóvá téve a dentin színét, ami általában barnás, szürkés árnyalatot kölcsönöz a fogaknak. Emiatt különösen fontos a fogzománc ásványi anyag tartalmának pótlása, a fog szerkezetének erősítése.

 

A SWISSDENT TERMÉKEK

A svájci központú SwissDent vállalatot 2006-ban Dr. Vaclav Velkoborsky fogorvos alapította. Mivel Dr. Velkoborsky éveken keresztül kutatóorvosként és praktizáló orvosként is a kozmetikai fogászat területén tevékenykedett, mélyen beleásta magát a fogfehérítés világába.

Munkája során felismerte, hogy a legtöbb fogfehérítő eljárás roncsolja a fogzománcot és fogérzékenységhez vezethet, ráadásul a piacon forgalomban lévő fogfehérítő fogkrémek nagy része túlságosan abrazív (erősen koptatja a fogzománcot).

Dr. Velkoborsky felismerte, hogy szükség van egy gyengéd, a fogak mineralizációját lehetővé tevő fehérítő fogkrém, melynek formuláját 2005-ben kezdte el kidolgozni, a legjobb alapanyagok megválasztásával.

Az eredmény egy olyan magas minőségű luxustermék lett, melynek innovatív összetevőit szabadalommal látta el.

A fogkrémet eleinte csak Dr. Velkoborsky páciensei próbálhatták ki, azonban annyira népszerű lett a termék, hogy 2006-ban SwissDent Extreme néven bevezették a piacra.

A SwissDent termékfejlesztési osztályán folyamatosan specialisták sora dolgozik, hogy a különböző igényekre megfelelően magas minőségű, innovatív termékeket fejleszthessenek ki.

swissdent termekek

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Kiszerelés

50 ml, 100 ml

Márka

Rendeltetés

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

1180 ppm

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SwissDent Extreme intenzív fehérítő fogkrém” értékelése elsőként