SwissDent NanoWhitening fehérítő fogkrém

4 899 Ft6 299 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 49 - 63 törzsvásárlói pontot!

Leírás

A svájci SwissDent szájápolási termékek magas minőségük és széles termékpalettájuk révén világszerte a vásárlók kedvencei.

A SwissDent NanoWhitening gyengéd fehérítő fogkrém speciálisan az érzékeny fogak fehérítésére született.

A SwissDent Gentle NanoWhitening fogkrém annyira alacsony abráziós értékkel rendelkezik (RDA: 25), ami a fehérítő fogkrémek piacán igazi kuriózumnak számít. /Az abráziós érték jelzi, hogy mennyire erősen koptatja a fogzománcot a fogkrém – a szakemberek által maximálisan javasolt érték: RDA 200.)

Mivel fogérzékenység oka gyakran a savas ételek és italok fogyasztása következtében kialakuló fogzománc erózió, fontos a fogfelszín kíméletes tisztítása, főleg, ha fehérítésről van szó.

A szabadalmaztatott SwissDent formula mikronizált kalcium-peroxidot (<0,1%) és természetes gyümölcs enzimeket (papain, bromelain) tartalmaz, melyek gyengéden távolítják el a fogfelszínre tapadt plakkot és a mikrorepedésekben ülő, elszíneződést okozó részecskéket (kávé-, tea-, vörösbor fogyasztás vagy dohányzás miatt rakódnak le).

A SwissDent NanoWhitening fogkrém 1180 ppm fluoridot tartalmaz, ami megerősíti a fogzománcot, ami ezáltal ellenállóvá válik a savakkal és a fogszuvasodással szemben.

Q10 koenzimmel és E-vitaminnal a fogkrém mindennaposan támogatja az egészséges fogínyt, míg SLS-mentes formulája nem károsítja a nyálkahártyát, nem idéz elő aftákat. /Az SLS vagy nátrium-lauril szulfát egy olyan agresszív habosító anyag, amit gyakran testápolókban, samponokban használnak./

A SwissDent NanoWhitening gyengéd fehérítő fogkrém elérhető 50 ml-es és 100 ml-es kiszerelésben is.

Összetevők:

Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Sorbitol, Aluminum Hydroxide, CI77891, Mentha Piperita Oil, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Monofluorophosphate, Chondrus Crispus Extract, Zinc Citrate, Calcium Peroxide, Bromelain, Lactose, Calcium Carbonate, Calcium Hydroxide, Sodium Saccharin, Methylparaben, PVP, Papain, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Polysorbate 80, Ubiquinone, Tocopheryl Acetate, Tocophersolan, Limonene Contains sodium Monofluorphosphat.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Használja naponta 2-3 alkalommal, lehetőleg étkezéseket követően. A fehérítő hatás felgyorsítása érdekében, a fogkefére kinyomott fogkrémre permetezzen SwissDent Extreme szájspray-t.

 

A FOGAK ELSZÍNEZŐDÉSÉNEK OKA

A fogak elszíneződését okozhatják külső és belső körülmények is.

Külső körülmények közé soroljuk az étkezések, italfogyasztás, dohányzás közben a fogak mikrorepedéseibe ülő részecskéket, melyek barnás, sárgás elszíneződést kölcsönöznek a fogaknak.

Ahogy öregszünk, fogaink úgy kezdenek el belülről is elszíneződni, egyre jobban láthatóvá téve a dentin színét, ami általában barnás, szürkés árnyalatot kölcsönöz a fogaknak. Emiatt különösen fontos a fogzománc ásványi anyag tartalmának pótlása, a fog szerkezetének erősítése.

 

A SWISSDENT TERMÉKEK

A svájci központú SwissDent vállalatot 2006-ban Dr. Vaclav Velkoborsky fogorvos alapította. Mivel Dr. Velkoborsky éveken keresztül kutatóorvosként és praktizáló orvosként is a kozmetikai fogászat területén tevékenykedett, mélyen beleásta magát a fogfehérítés világába.

Munkája során felismerte, hogy a legtöbb fogfehérítő eljárás roncsolja a fogzománcot és fogérzékenységhez vezethet, ráadásul a piacon forgalomban lévő fogfehérítő fogkrémek nagy része túlságosan abrazív (erősen koptatja a fogzománcot).

Dr. Velkoborsky felismerte, hogy szükség van egy gyengéd, a fogak mineralizációját lehetővé tevő fehérítő fogkrém, melynek formuláját 2005-ben kezdte el kidolgozni, a legjobb alapanyagok megválasztásával.

Az eredmény egy olyan magas minőségű luxustermék lett, melynek innovatív összetevőit szabadalommal látta el.

A fogkrémet eleinte csak Dr. Velkoborsky páciensei próbálhatták ki, azonban annyira népszerű lett a termék, hogy 2006-ban SwissDent Extreme néven bevezették a piacra.

A SwissDent termékfejlesztési osztályán folyamatosan specialisták sora dolgozik, hogy a különböző igényekre megfelelően magas minőségű, innovatív termékeket fejleszthessenek ki.

swissdent termekek

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Kiszerelés

50 ml, 100 ml

Márka

Rendeltetés

, ,

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

1180 ppm

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SwissDent NanoWhitening fehérítő fogkrém” értékelése elsőként