GUM Access fogselyem

2 999 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 30 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: 7630019900928 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Az amerikai GUM termékcsalád professzionális szájápolási termékeket kínál, a legkülönfélébb szájüregi sajátosságokhoz alkalmazkodva.

A GUM Access fogselyem (50 db/cs.) hatékony megoldást kínál a fogpótlásokkal, implantátummal rendelkezőknek és azoknak, akik széles fogközökkel rendelkeznek, de nem akarnak lemondani az alapos fogköztisztításról.

A GUM Access fogselyem különlegessége a szál kialakításában rejlik: az előre feldarabolt fogselymek két végén megerősített bevezető szálat találunk, amit könnyedén és pontosan bevezethetünk fogpótlásaink mellé, alá is.

A fogselyem középső része vastag és texturált, ami a tág fogközökből is hatékonyan kivezeti a lepedéket vagy az ételmaradékokat, nem kell aggódnunk, hogy csak odébb toljuk azokat.

A GUM Access fogselyem használata javasolt:

– hidak tisztán tartására,
– egytagú koronák tisztán tartására,
– implantátumok melletti területek megtisztítására,
– fogínysorvadás miatt szélessé vált fogközök tisztítására.

gum access fogselyem haszanalat

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

Fogmosást követően vegyünk egy darab fogselymet, vezessük be a fogpótlás/implantátum mellé majd óvatos vízszintes mozdulatokkal tisztítsuk meg a pótlás környékét. Fogköztisztításkor fentről lefelé vezessük ki a foglepedéket a fogközből.

Vigyázzunk, hogy ne vezessük be túl erősen az íny alá a fogselymet, ekkor ugyanis könnyen előidézhetünk fogínyvérzést!

Miért fontos az implantátumok/fogpótlások tisztán tartása?

Amennyiben saját foggyökérre épített fogpótlással rendelkezünk, azért fontos rendszeresen, minden nap megtisztítani fogközeinket, mert csak így kerülhetjük el az ínygyulladás kialakulását, ami a fogíny visszahúzódását idézi elő, ezáltal láthatóvá teszi a fogkorona nyaki részét. Ha ínyünk nem borítja megfelelően a fogpótlást, sokkal hamarabb alakulhat ki a fogpótlás alatt újabb fogpótlás vagy gyulladás.

Az implantátumok környékét azért kell védeni a bakteriális szennyezettségtől, mert az elhanyagolt szájhigiénia könnyen vezethet az implantátum elvesztéséhez. Ha az el nem távolított lepedék miatt baktériumok halmozódnak fel az implantátum környékén, akkor először a fogíny, majd a csontállomány gyulladását idézik elő. Ha az implantátumot borító íny vagy csontállomány begyullad, a legtöbb esetben veszélybe kerül az implantátum is.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

,

Anyag

műanyag

Extra funkciók

többrészes szál

Kiszerelés

50 db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GUM Access fogselyem” értékelése elsőként