GC MI Paste Plus krém – 5 íz

8 999 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 90 törzsvásárlói pontot!

Leírás

A GC termékcsalád legfőbb rendeltetése a fogszuvasodás hatékony megelőzése, a fogzománc ásványi anyagokkal való feltöltése (remineralizálása).

A GC MI Paste Plus krém (40 ml) összetevőit úgy állították össze, hogy azok is biztonságban tudhassák a fogaikat, akik a fogszuvasodás szempontjából kiemelt kockázatú csoporthoz tartoznak.

Fogzománcunk a szájüregben fellépő savas kémhatások miatt meggyengülhet, melynek következtében fehéres elszíneződések, foltok illetve fogszuvasodás is kialakulhat a fogfelszínen.

A GC MI Paste Plus krém aktív hatóanyagai révén segíthet a fogzománc remineralizálásában, a kialakult fehér foltok elhalványításában.

A GC MI Paste Plus krém legfőbb összetevői:

Fluorid (900 ppm): a fluorid kívülről erősíti meg a fogzománcot, ami így ellenállóbbá válik a szájüregben fellépő savas hatásokkal szemben, így csökken a fogszuvasodás kialakulásának esélye.

Kazein-foszfopeptid (CPP): fokozza az ásványi anyagok (pl. kalcium) felszívódását, ezáltal segít a fog egészséges szerkezetének helyreállításában.

Amorf kalcium-foszfát (ACP): kazein-foszfopeptiddel kombinálva segít a fogérzékenység csökkentésében, a fogzománc természetes remineralizálásában.

A GC MI Paste Plus krém használata különösen ajánlott:

– szájszárazság esetén: amikor a szájüregben nem termelődik elég nyál, a fogak természetes tisztulása és ásványi anyagokkal való ellátottsága veszélybe kerül. Ilyen esetben érdemes kivizsgálni a szájszárazság mögött meghúzódó okokat (pl. hormonális változások, autoimmun betegség, stb.) és speciális szájápolási szerekre váltani.

– terhesség idején: terhesség során megváltozhat a szájüregben termelődő nyál mennyisége és összetétele, így gyorsabban kialakulhat remineralizáció, fogszuvasodás.

– fogorvosi beavatkozásokat követően: fogfehérítés, mélytisztítás, gyökérsimítás, kürettálás után szükség lehet szájüregünk egyensúlyának visszaállítására, a dentin hiper érzékenységének kezelésére.

– fehér foltok, elszíneződések kezelésére: klinikai vizsgálatok szerint a GC MI Paste Plus krémben található CPP-ACP kombináció hatékonyan segíthet a fehér foltok elhalványításában.

– agresszív fogszuvasodás, fogerózió kezelésére,

– fogszabályozás idején a fogszuvasodás megelőzésére,

– savas refluxtól szenvedő pácienseknek,

– különösen problémás, fogszuvasodásra nagyon hajlamos szájüreg kezelésére.

A GC MI Paste Plus krém a GC Tooth Mousse krém továbbfejlesztett, megnövelt hatóanyagú változata, intenzívebb kezeléshez.

A GC MI Paste Plus krém az alábbi ízesítésekben kapható:

– mentol,
– vanília,
– tutti-frutti,
– sárgadinnye,
– eper.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Fogmosást követően ujjával vagy vattapálcikával, esetleg sín segítségével vigye fel az anyagot a fogzománcra, majd hagyja hatni 3-5 percig. A következő 30 percben kerülje az étkezést, italfogyasztást.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Ízesítés

mentol, eper, sárgadinnye, tutti-frutti, vanília

Rendeltetés

, ,

Ízesítés

,

Márka

Javasolt használati idő

kúraszerűen

Bio

nem

Fluoridtartalom

900 ppm

Kiszerelés

40 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GC MI Paste Plus krém – 5 íz” értékelése elsőként