SwissDent Crystal éjszakai fehérítő fogkrém

5 399 Ft7 499 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 54 - 75 törzsvásárlói pontot!

Leírás

A svájci SwissDent szájápolási termékek magas minőségük és széles termékpalettájuk révén világszerte a vásárlók kedvencei.

A SwissDent Crystal éjszakai fehérítő fogkrém egyedi összetétele révén nem csak megerősíti a fogzománc kristályszerkezetét, hanem fehérebbé is teszi a fogakat.

A SwissDent Crystal Repair & Whitening fogkrém biomimetikus mineralizáció révén tölti fel a fogakat ásványi anyagokkal, ami bizonyítottan képes regenerálni a fogzománc ásványi anyag vesztett területeit.

Összetételélét xilittel, cinkkel és természetes növényi enzimmel, papainnal gazdagították, melyek együttesen segítenek a plakk-képződés és a fogszuvasodás hatékony megelőzésében.

A Swissdent Crystal éjszakai fogkrém előnyei:

fehér ásványi anyag részecskéi fehérebb, fiatalosabb mosolyt kölcsönöznek,

– extrémen alacsony, 14-es abráziós értéke nem károsítja a fogzománcot, fogmosás közben nem keletkezik erős dörzsölő, csiszoló hatás,

– a cink és a papain együttese hatékonyan előzi meg az elszíneződések kialakulását, a plakk felhalmozódását,

– zománcvédő tulajdonságai révén a SwissDent Crystal fogkrém kifejezetten ajánlott többszörösen fehérített, érzékeny fogakra,

peroxid-, fluorid-, parabén és SLS-mentes formula (utóbbi agresszív habosító anyag, gyakran idéz elő aftát a szájüregben).

A SwissDent Crystal fogkrém elérhető 50 ml-es és 100 ml-es kiszerelésben is.

Összetevők:

Aqua/[Water], Glycerin, Sorbitol, Hydrated Silica, Peg-8, Dicalcium Phosphate, Calcium Glycerophosphate, Poloxamer 124, Potassium Nitrate, Xanthan Gum, Aroma/[Flavor], Cocamidopropyl Betaine, Potassium Acesulfame, Hydroxyethylcellulose, Xylitol, Zinc Citrate, Ci 77891/[Titanium Dioxide], Papain, Mica, Aluminum Hydroxide, Mentha Piperita Oil/[Mentha Piperita (Peppermint) Oil], Sodium Chloride, Limonene, Ci 77947/[Zinc Oxide], Lactose, Gaultheria Procumbens Leaf Oil/[Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Oil], Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Tocopheryl Acetate, Polyaminopropyl Biguanide, Tin Oxide.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
A SwissDent Crystal fogkrémet használja a legutolsó étkezést követő esti fogmosáskor, úgy, hogy lehetőleg utána már ne igyon, ne egyen semmit, a fogkrém így fejti ki legjobban a hatását. Minél tovább marad a fogfelszíneken a fogkrém hatóanyag-kombinációja, annál jobb eredményt kapunk.

 

A FOGAK ELSZÍNEZŐDÉSÉNEK OKA

A fogak elszíneződését okozhatják külső és belső körülmények is.

Külső körülmények közé soroljuk az étkezések, italfogyasztás, dohányzás közben a fogak mikrorepedéseibe ülő részecskéket, melyek barnás, sárgás elszíneződést kölcsönöznek a fogaknak.

Ahogy öregszünk, fogaink úgy kezdenek el belülről is elszíneződni, egyre jobban láthatóvá téve a dentin színét, ami általában barnás, szürkés árnyalatot kölcsönöz a fogaknak. Emiatt különösen fontos a fogzománc ásványi anyag tartalmának pótlása, a fog szerkezetének erősítése.

 

A SWISSDENT TERMÉKEK

A svájci központú SwissDent vállalatot 2006-ban Dr. Vaclav Velkoborsky fogorvos alapította. Mivel Dr. Velkoborsky éveken keresztül kutatóorvosként és praktizáló orvosként is a kozmetikai fogászat területén tevékenykedett, mélyen beleásta magát a fogfehérítés világába.

Munkája során felismerte, hogy a legtöbb fogfehérítő eljárás roncsolja a fogzománcot és fogérzékenységhez vezethet, ráadásul a piacon forgalomban lévő fogfehérítő fogkrémek nagy része túlságosan abrazív (erősen koptatja a fogzománcot).

Dr. Velkoborsky felismerte, hogy szükség van egy gyengéd, a fogak mineralizációját lehetővé tevő fehérítő fogkrém, melynek formuláját 2005-ben kezdte el kidolgozni, a legjobb alapanyagok megválasztásával.

Az eredmény egy olyan magas minőségű luxustermék lett, melynek innovatív összetevőit szabadalommal látta el.

A fogkrémet eleinte csak Dr. Velkoborsky páciensei próbálhatták ki, azonban annyira népszerű lett a termék, hogy 2006-ban SwissDent Extreme néven bevezették a piacra.

A SwissDent termékfejlesztési osztályán folyamatosan specialisták sora dolgozik, hogy a különböző igényekre megfelelően magas minőségű, innovatív termékeket fejleszthessenek ki.

swissdent termekek

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Kiszerelés

50 ml, 100 ml

Márka

Rendeltetés

, ,

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

nincs

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SwissDent Crystal éjszakai fehérítő fogkrém” értékelése elsőként