Splat Biocalcium bioaktív fogkrém 100 ml

1 899 Ft

4 készleten

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 19 törzsvásárlói pontot!

Leírás

A Splat Biocalcium fogkrém a Splat professzionális sorozatának azon természetes, bioaktív termékei közé tartozik, melyeket mindennapi használatra fejlesztett ki a gyártó.

A SPLAT BIOCALCIUM bioaktív fogkrém helyreállítja a fogzománc egészségét, miközben gyengéden és biztonságosan fehéríti a fogakat.

A SPLAT BIOCALCIUM fogkrém aktív összetevőinek magas koncentrációja miatt erősíti a fogzománcot és már néhány napnyi használat elteltével csökkenti a fogérzékenységet.

A papajából kinyerte természetes papain enzim és a Polydon együttesen gátolják a plakk- és fogkőképződést a fogfelszíneken.

A SPLAT BIOCALCIUM fogkrém szódabikarbónát is tartalmaz, ami segít a szájüreg normál pH értékének fenntartásában és védi a fogíny egészségét.

Az innovatív és szabadlmaztatott Sp. White System fehérítő rendszer biztonságosan fehérít és csillogóvá teszi a fogzománcot.

A nano hidroxiapatit részecskék lezárják a fogzománc mikrorepedéseit és a SPLAT BIOCALCIUM fogkrém természetes kalciummal itatja át a fogfelszínt, így kezdeti szakaszában állíthatja meg a fogszuvasodás folyamatát.

Természetes enzimekkel megbontja a plakkot, így üde leheletet biztosít

A SPLAT BIOCALCIUM fogkrém nem tartalmaz fluoridot, triklozánt, klórhexidint, színezékeket, petróleum származékokat, oldódó foszfátokat és alkoholt.

Összetevők: Sorbitol, Hydrated Silica, Aqua, PEG-8, Sodium-Lauryl Sulfate, Cellulose Gum, Aroma, Calcium Lactate, Titanium Dioxide, Sodium Bicarbonate, Hydroxiapatite, PVP, Sodium Methylparaben, Sodium Saccharin, Omega-3-Fish Oils, Papain, d-Limonene.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

Használja a fogkrémet naponta 2-3 alkalommal, étkezések után.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

,

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

nincs

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

100 ml

Splat Biocalcium bioaktív fogkrém 100 ml termékről 1 értékelés

  1. 5 out of 5

    Emese

    Kellemes ízű, jól habzó fogkrém. Használata után simábbnak, tisztábbnak érzem a fogfelszínt, mint más fogkrémeknél.

Mondd el a véleményed