GUM Original White fogkefe soft/medium

1 699 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 17 törzsvásárlói pontot!

Leírás

Az amerikai GUM termékcsalád professzionális szájápolási termékeket kínál, a legkülönfélébb szájüregi sajátosságokhoz alkalmazkodva.

A GUM Original White termékek célja, hogy visszaállítsák a fogak természetes fehérségét.

A GUM Original White fogkefe szálait speciális bevonattal (TPE) látták el, így hatékonyabb tisztítást tesz lehetővé. A fogkefe sörtéinek végét egyenesre vágták, ezáltal nagyobb felületen érintkezik a fogfelszínnel, hatékonyabban eloszlatva a fogkrémek hatóanyagait a fogzománcon.

A GUM Original White fogkefe rugalmas PBT anyagból készülő sörtéi 30%-kal jobban távolítják el a fogak felszínéről az elszíneződéseket, mint a hagyományos nejlonszálas sörték.

A GUM Original White fogkefe kisméretű feje könnyen használható a nehezen elérhető területeken is. A termék soft és medium sörtével is megvásárolható.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

Fogmosást követően tépjünk le egy hosszabb darabot a fogselyemből, majd a felső fogsorunknál lentről felfelé, az alsó fogsorunknál pedig fentről lefelé óvatosan húzzuk be a fogselymet a fogközökbe, majd előre-hátra és fel-le mozdulatokkal tisztítsuk meg a két fog közötti területet, szorosan a fogfelszínekre tapasztva a fogselymet.

Vigyázzunk, hogy ne vezessük be túl erősen az íny alá a fogselymet, ekkor ugyanis könnyen előidézhetünk fogínyvérzést!

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

Anyag

műanyag

Kiszerelés

1 db

Védőkupak

van

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Sörte

,

Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GUM Original White fogkefe soft/medium” értékelése elsőként