Curaprox Enzycal Zero fogkrém

2 699 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 27 törzsvásárlói pontot!

Leírás

A Curaprox Enzycal Zero fogkrém (75 ml) természetes enzimekkel támogatja a szájüreg egészségét, miközben nem tartalmaz fluoridot és agresszív habosító anyagokat.

A Curaprox Enzycal Zero fogkrém nem tartalmaz semmilyen károsító anyagot, így nincsen benne agresszív habképző anyag (nátrium-lauril-szulfát, SLS),  ráadásul az erős aromájú mentolt is kihagyták az összetevők közül, így a fogkrém kiválóan használható homeopátiás kezelés mellett is.

Három természetes, a nyálban is megtalálható enzimet tartalmazó formulája támogatja a nyál természetes védekezőképességét.

Az SLS-mentes formula gátolja az afták kialakulását, hiszen nem irritálja a szájnyálkahártyát.

A Curaprox Enzycal Zero fogkrém nem okoz szájszárazságot, összetétele pedig kíméletes a fogzománchoz (abráziós érték: alacsony – RDA 30).

Összetevők: Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Steareth-20, Titanium Dioxide, Aroma, Sodium Hydrogenphosphate, Carrageenan, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Thiocyanate, Glucose Oxidase, Amylglucosidase, Lactoperoxidase.

Hogyan működnek a Curaprox Enzycal fogkrémben található enzimek?

Az Enzycal fogkrém három természetes enzimet tartalmazó formulája korlátozza a baktériumok elszaporodását, szabályozza a szájüreg bakteriális egyensúlyát:

– Amiloglükozidáz: a bakteriális lepedékben felhalmozódó poliglükánokat glükózzá alakítja és felerősíti a nyálban található laktoperoxidáz enzim hatását. A folyamat közben hipotiocianát ionok képződnek, melyek gátolják a baktériumok elszaporodását.

– Glükózoxidáz: a glükózt glükonáttá alakítja, ezzel csökkenti a baktériumok elszaporodását. A folyamat közben hidrogén-peroxid (H2O2) képződik.

– Laktoperoxidáz: az előző reakcióból képződött hidrogén-peroxid reakcióba lép a tiocianáttal és hipotiocianát képződik, ami természetes, a nyálban is megtalálható antibakteriális anyag.

A három enzim együttes működésének köszönhetően a Curaprox Enzycal természetes módon gátolja a plakk és a fogkő felhalmozódását, javítja a szájüreg egészségét.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Használja a reggeli és esti fogmosások alkalmával. A Curaprox Enzycal Zero fogkrém jól használható kézi, elektromos és szónikus fogkefével is.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

, , ,

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

nincs

Kiszerelés

75 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Curaprox Enzycal Zero fogkrém” értékelése elsőként