Colgate Sensitive Pro-Relief Whitening fogkrém

1 699 Ft

Elfogyott

Leírás

A Colgate Sensitive Pro-Relief Whitening fogkrém úgy segít visszaállítani fogai fehérségét, hogy közben tartósan is enyhíti a fogérzékenységét.

A Colgate Sensitive Pro-Relief Whitening fogérzékenységet enyhítő fogkrémben használt egyedülálló Pro-Argin technológia már az érintett fogfelszín 1 perces kezelésével képes enyhíteni a fogérzékenységet (amennyiben ujjaival 1 percen keresztül kezeli a területet).

Előfordulhat, hogy érzékennyé vált fogaink kezelése mellett szeretnénk, ha mosolyunk üdébb, fehérebb lenne – erre jelenthet megoldást a Colgate Pro-Relief Whitening fogkrém alkalmazása, ami képes eltávolítani a fogzománc mikrorepedéseibe rakódott elszíneződéseket.

Tartós használat mellett a fogkrém képes enyhíteni a fogérzékenység miatti fájdalomérzetet és fluoridtartalma révén a fogzománc erősödését, így a fogszuvasodás megelőzését is támogatja.

Összetevők: Aktív összetevő: arginin: 8%.További összetevők: calcium carbonate, aqua, sorbitol, bicarbonate, sodium lauryl sulfate, sodium monofluorophosphate (1450 ppmF-), aroma, sodium silicate, cellulose gum, sodium bicarbonate, titanium dioxide, potassium acesulfame, xanthan gum, sucralose

Használati útmutató

Használja naponta kétszer, a reggeli és esti fogmosások alkalmával.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

,

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

1450 ppm

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

75 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Colgate Sensitive Pro-Relief Whitening fogkrém” értékelése elsőként