Sztármosolyok régen és most – A kozmetikai fogászat dícsérete

Bármennyire tartjuk is igazságtalannak, ritkán születik valaki tökéletes, szabályos fogsorral, amihez ráadásul 30-40 évig hozzá sem kell nyúlni. Bár ideális lenne, a legtöbbünknek hamar meg kell ismerkednie a kozmetikai fogászat eljárásaival, hogy szabálytalanul nőtt fogai szépen álljanak, vagy hogy szuvas fogai újra egészségesnek tűnjenek. Szerencsére a 21. században a fogászatban rejlő lehetőségek szinte végtelenek, a választást egyedül pénztárcánk vastagága határozza meg.

A pénzügyek miatt biztosan nem kell aggódniuk a hollywoodi sztároknak, akik elképesztő, pozitív fogászati változásokon mentek keresztül az évek során, s ahogy az lenni szokott, ma jobban néznek ki, mint 20 évvel ezelőtt.

A képeken látható hírességek mosolyát implantációval, fogszabályozással, fogfehérítéssel, fogászati héjjakkal vagy ezek kombinációjával tették vonzóbbá. Ma a legnépszerűbb kozmetikai eljárásnak a fogászati héjak felhelyezése tekinthető, ez a legalkalmasabb az enyhén szabálytalanul nőtt, különböző méretű vagy elsárgult, elkopott fogak korrigálására – s kétségkívül ez a beavatkozás a leglátványosabb is mind közül.

(X) hirdetés

[nggallery id=10]

Item added to cart.
0 items - Ft