gyökércsúcs eltávolítás

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #27701 Reply
  Czetli Balázs
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr/Nő!

  Van egy olyan problémám,hogy 3x volt kezelve jobb és bal oldalt a felső fogsoromban 2 fog jobb és bal oldalt.Ezek a fogak fájdalom érzete nem múlt el.A röntgen nem mutat ki problémát.A maszek fogorvosom azt tudta javasolni,hogy van egy orvostechnikai eszköz a safe laser ami megszüntetheti a gyulladást,és vele együtt a fájdalom érzetet, vagy ha a lézer kezelés nem válik be abban az esetben a gyökércsúcs eltávolító műtét is következhet.Az egyik ismerősöm azt javasolta,hogyha tb alapon a szájsebészeten végeztetem el a műtétet ingyenes.Maszek alapon lenne 30.000 a lézer kezelés, a műtét foganként 25.000 ft.

  Kérdésem az ,hogy mi van abban az esetben, ha vissza megyek a szájsebészetről a maszek fogorvoshoz meglátja a szájsebészeti beavatkozást?
  Mondhatja azt, hogy más fogorvos beavatkozott így nem vállalja a további kezeléseket?

  Várom megtisztelő válaszukat!

  #27717 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Balázs
  A probléma lokalizálása a legfontosabb tényező. Fogászati CT vizsgálatot és annak kiértékelését javasoljuk, majd ezt követően a terápiát. Találgatni nem érdemes. Rezekciót szájsebész szakorvos végezhet, igy a pácienseket többnyire tovább küldik a fogorvosok a szakrendelésre. Ezt követően az utógondozást már a kezelőorvosa is végezheti.
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: gyökércsúcs eltávolítás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft