Nádor Dental – Budapest, V. Ker.

Nádor Dental – Budapest, V. Ker.
Értékelés
Cím
1051 Budapest, V. kerület Nádor utca 23. I. emelet
Telefonszám
+ 3613020302
Mobil telefonszám
+36703723000
Fogszakorvos
Dr. Németh József, Dr. Németh István, Dr. Vámos Dávid, Prof.Dr.Kovács Ádám,
Asszisztens
Szalai Gabriella, Pótor Kata, Szilvási Gabriella
Rendelési idő
H-P: 10:00-18:00 óra között, előzetes telefonos bejelentkezés alapján.
Rendelési napok
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek
Bemutatkozás

Budapest belvárosában elegáns, barátságos környezetben kínálunk Önnek és családjának teljes körű fogászati ellátást a szűrővizsgálatoktól a konzerváló és a protetikai fogászaton át egészen az esztétikai megoldásokig. Két, teljesen különálló, modern fogorvosi egységkészülékkel felszerelt rendelőnkben várjuk kedves pácienseinket.

A Nádor Dental kialakítása során gondoltunk az Ön kényelmére is: a magánrendelő minden helyisége légkondicionált, kellemes hangulatú. Igyekeztünk azt elérni, hogy Ön ne érezze a fogorvosi rendelők nyomasztó hangulatát, hanem családias környezetben töltse nálunk az időt.

Külön szakterületekre specializálódott kollégáink közreműködésével a fogászati ellátás minden területe elérhető egy helyen.

Így Ön tehát időt és energiát takaríthat meg, hiszen nem kell más rendeléseken várakoznia egy-egy röntgen-felvételért vagy más beavatkozásért.

Az időpont-egyeztetések során igyekszünk rugalmasan alkalmazkodni az Ön igényeihez. A rendelőnkben elvégzett munkákért garanciát vállalunk.

  • Nádor Dental – Budapest, V. Ker.
  • Nádor Dental – Budapest, V. Ker.
  • Nádor Dental – Budapest, V. Ker.
  • Nádor Dental – Budapest, V. Ker.
  • Nádor Dental – Budapest, V. Ker.
  • Nádor Dental – Budapest, V. Ker.
  • Nádor Dental – Budapest, V. Ker.
  • Nádor Dental – Budapest, V. Ker.
  • Nádor Dental – Budapest, V. Ker.

Értékelések

NEM AJÁNLOM! Bukovszky Botond doktor tömte a fogam. 25 év alatt kettő pici lyuk keletkezett mindössze a fogaimon, amikor észtevettem azonnal, időben elmentem betömetni őket. Legnagyobb bánatomra kicsit több mint egy év után jobb és bal oldalon is a töméseknél letörött a fogam, ami előtte picike lyuk volt a “kiváló” töméseknek hála nagy fejtörést okozott végül. Amikor visszamentem a problémámmal végig engem hibáztattak, hogy biztosan én nem tartom rendben a fogaimat azért szuvasodott mindkét tömött fogam tovább..és mosták kezeiket tekintve, hogy az egy éven túl vagyunk és bár látja a doktor úr, hogy az a problémás fog, amit ő tömött maximum egy kedvezményes árat tud felajánlani nagy kelletlenül, de azt sem biztosan. Érdekes, hogy 25 év alatt minimális romlás volt a fogaimon de a Bukovszky doktor úrnál tett látogatásom után eltelt bő egy évben kettő fogam is (pont amiket ő tömött) letörött…Lehet, hogy a rendelő többi orvosa kiváló szakember, de Bukovszky doktort nem ajánlom senkinek, ha tehetik válasszanak mást. Ami pedig a betegközpontúságot illeti lehúzás az egész és a probléma betegre való áthárítása. Arról nem is beszélve, hogy első alkalommal a panoráma röntgen a fogtömések, valamint a fogkő leszedések mellé mintegy megbújó költségként a doktor úr felszámoltatott egy szájhigénés csomagot is a tájékoztatásom nélkül. Egy belvárosi rendelőtől jobbat várok nem ajánlom és fel vagyok háborodva.

BM | 2023.11.03.

Sajnos én nem tudok jó értékelést írni róluk.
Egy rosszul megtervezett és kialakított implantáció és kezelés félre értések sorozata,és amit el kellett távolítani öt év után még ennek a tetejébe is.
Mondván utána ,hogy én voltam a hibás mert nem jártam vissza rendszeresen, ezek után?
SEBAJ ,TESZÜNK BE MÁSIKAT NEM GOND ,SOKAN JÁRTAK MÁR ÍGY NÁLUNK ,KAPTAM A FRAPPÁNS VÁLASZT!!!
CSAK FIZESS ÚJRA, JÓ SOKAT SAJÁT ZSEBBŐL!
ÜDV. MINDENKINEK PRÓBÁLJA CSAK KI.

pfz | 2023.04.09.

Értékeld a fogászatot!

Üzenet küldése a fogászatnak

Item added to cart.
0 items - Ft