Fogak közötti rés

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #28680 Reply
  Kiss Barbara
  Vendég

  Jó estét!

  Azzal a kérdéssel fordulnék Önökhöz , hogy a fogaim között rések találhatóak és hogy erre milyen kezeléseket tudnának ajánlani, illetve ezek milyen árban vannak?
  Több helyen próbálkoztam már, küldtem képeket is, viszont fogszabályzót ajánlottak, amit nem nagyon szeretnék, csak akkor ha már tényleg nincs más választás. Szeretném rövidebb idő alatt elérni a szép mosolyot, szép fogakat.
  Nagyon kevés önbizalmam van a fogaim miatt, ezért szeretnék leginkább változtatni.
  Többféle kezelésről hallottam már, de nem tudom melyik lenne nekem a megfelelő.
  A fogszabályzóról is szeretnék érdeklődni, hogy milyen fogszabályzók alkalmasak a nagyobb rések zárására. Van az úgymond „láthatatlan” műanyag fogszabályzó, az alkalmas lehet az én esetemben? És ezek milyen árban lennének?
  Előre is köszönöm válaszukat!

  #28692 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Barbara
  Mint ahogy Ön korábban már tájékozódott, valóban több lehetőség van az ön számára. Szoba jöhet a fogszabályozó kezelés, koronák felhelyezése stb. Mi az opcionálisan legmegfelelőbb? Ezt konzultációt követően tudjuk megmondani.
  Javaslom fáradjon el hozzánk egy konzultaciora, mely alkalommal megbeszéljük a lehetőségeket, Rendelőink segítségére lesznek mind a fogszabályozó kezelések során (láthatatlan fogszabályozó pl) mind pedig az egyéb esztetikai kezelésekkel kapcsolatosan
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fogak közötti rés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft