SoulDental Fogászat – Budapest, XII. Ker.

SoulDental Fogászat – Budapest, XII. Ker.
Értékelés
Cím
1121 Budapest, Zugligeti út 60.
Facebook oldal
Telefonszám
+36/1-398-1028
Mobil telefonszám
+36/30-228-3199
Fax
+36/1-398-1029
Fogszakorvos
Dr. Schatz Balázs, Dr. Szilágyi Emese, Dr. Kende Dóra, Dr. Tausz Dóra, Dr.Németh Dániel, Dr. Breiner Marcell, Dr. Toró Lilla Réka, Dr. Masa Roland
Asszisztens
Baranyai Bernadett, Ivanov Krisztinka Jordanka, Rege Andrea, Lipták Renáta, Jakab Jozefina, Szilágyi Zita
Rendelési idő
H-P: 08:00-20:00 - Időpontegyeztetés kötelező
Rendelési napok
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek
Bemutatkozás


Fogorvosaink naprakészen követik az amerikai és európai trendeket, így a fogorvoslás minden területén a legmodernebb eljárásokkal állunk pácienseink rendelkezésére.

Nem szereti a fogászati fúró hangját? Fogászatunkon már elérhető az ICON terápia, amely az egyik legmodernebb eljárás a kezdeti fogszuvasodás kezelésére fogfúrás, azaz foganyagvesztés nélkül.

Rendelőnk kiemelt területe a parodontológia, jelenleg két parodontológus rezidens képzése folyik Dr. Szilágyi Emese parodontológus és implantológus vezetésével fogászatunkon.

A fogbeültetés, implantáció a legmodernebb eszközökkel, élethosszig tartó garanciával történik fogászatunkon. A fogpótlások során a Nobel Biocare cég prémium kategóriájú implantátumait használjuk.

Komoly figyelmet fordítunk az esztétikai fogászatra is!
Procera referenciarendelőként büszkék vagyunk a több száz természetes hatású, fémmentes koronára, amellyel pácienseink mosolyát varázsoltuk szebbé. Rendelőnk egyik kiemelt szolgáltatása a Mosolytervezés

Cégünk kizárólagos forgalmazója a világvezető amerikai BriteSmile- Prevdent fogfehérítő eljárásnak, amely nélkülözi az UV fényt, s ennek köszönhetően biztonságosan, hatékonyan és kíméletesen fehéríti a fogakat.

A fogszabályzás területén is a legmodernebb módszereket alkalmazzuk, fogászatunkon elérhető az Invisalign - láthatatlan fogszabályzó, amelyet mindenki diszkréten viselhet.

És még egy érv mellettünk!
Munkánk precizitását, és az Ön kényelmét is biztosítja, hogy a fogtechnikai laboratórium klinikánk felett található, így a fogtechnikai korrekciókat azonnal el tudjuk végeztetni, így pácienseink garantáltan mindig elégedetten távozhatnak intézményünkből.

  • SoulDental Fogászat – Budapest, XII. Ker.
  • SoulDental Fogászat – Budapest, XII. Ker.
  • SoulDental Fogászat – Budapest, XII. Ker.
  • SoulDental Fogászat – Budapest, XII. Ker.
  • SoulDental Fogászat – Budapest, XII. Ker.

Értékelések

Ezt a fogászatot még nem értékelte senki. Legyél te az első!

Értékeld a fogászatot!

Üzenet küldése a fogászatnak

Item added to cart.
0 items - Ft