SoulDental Fogászat – Budapest, XII. Ker.

SoulDental Fogászat – Budapest, XII. Ker.
Értékelés
Cím
1026 Budapest, Bimbó út 139/B
Facebook oldal
Telefonszám
+36/1-398-1028
Mobil telefonszám
+36/30-228-3199
Fax
+36/1-398-1029
Fogszakorvos
Dr. Schatz Balázs, Dr. Szilágyi Emese, Dr. Kende Dóra, Dr. Tausz Dóra, Dr.Németh Dániel, Dr. Toró Lilla Réka, Dr. Masa Roland
Asszisztens
Baranyai Bernadett, Ivanov Krisztinka Jordanka, Rege Andrea, Lipták Renáta, Jakab Jozefina, Lugosi Laura, Mester Ida
Rendelési idő
H-P: 08:00-20:00 - Időpontegyeztetés kötelező
Rendelési napok
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek
Bemutatkozás

2002-ben nyitottuk meg fogászatunkat a zugligeti úton és azóta töretlenül fejlődünk, megújulunk. Az elmúlt évek alatt sok minden történt, de egy biztos, jól ismert csapatunk, szakmai attitűdünk, minőségi szolgáltatásunk továbbra is változatlan maradt.

TÖRTÉNETÜNK
2018-ban – az egyre jobban felmerülő igényekre reagálva – az országban elsőként a Szépvölgyi Irodaparkban megnyitottuk önálló gyermekfogászati magánrendelőnket “DentalKópé – A mesebeli gyerekfogászat” néven. Színes, játékos hangulatú rendelőnkbe mesevilágot idéző hangulatot varázsoltunk, így a legapróbbak is olyan szívesen járnak fogászatunkra, mintha csak játszóházba mennének.

A 2020-as évben nevet változtattunk, és a DentalCoop nevet magunk mögött hagyva SoulDental néven működünk tovább.

2023-ban pedig a rendelőnknek kezdetektől otthont adó Zugligeti úti épületből egy önálló, saját tulajdonú ingatlanba költöztünk. Ebben a Bimbó úti épületben, amely jelenleg is otthont ad fogászati központunknak végre sikerült saját elképzeléseink szerinti, minden páciensigényt kielégítő, elegáns, ám mégis családias hangulatú fogászatot varázsolnunk.

Magasan képzett szakorvosi csapatunk és innovatív eszközeink segítségével a fogászat minden szakterületén a legmagasabb színtű ellátást nyújtjuk. Szolgáltatásunk kínálata lefedi a legfiatalabbak beszoktatásától kezdve a legidősebbek igényeit is.
Kiváló specialistáink megtalálják a legjobb megoldást az Ön fogászati problémájára. Szájsebészeink, gyökérkezelő fogszakorvosaink, gyerekfogorvosaink, fogszabályozó fogszakorvosaink és esztétikai specialistáink naprakészek a fogorvoslásban, állandó jelleggel képzik magukat, ahogy rendelőnkbe is folyamatosan vezetjük be az újdonságokat. Modern eszközökkel felszerelt klinikánkon team munkában dolgozunk, így garantáljuk a területenkénti profizmust, elhivatottságot.

A mára már 34 főből álló, két helyszínen működő csapatunkban jelenleg 7 felnőtt és 8 gyerekfogorvos dolgozik – akik ahogy nevünk is mutatja – elkötelezetten, szívvel és lélekkel végzik munkájukat.

Fogászatunk kiemelt területe a fogesztétika, implantáció, parodontológia és a szájsebészet.

Amit még fontos tudnia!
Fogorvosaink naprakészen követik az amerikai és európai trendeket, így a fogorvoslás minden területén a legmodernebb eljárásokkal állunk pácienseink rendelkezésére.

Nem szereti a fogászati fúró hangját? Fogászatunkon már elérhető az ICON terápia, amely az egyik legmodernebb eljárás a kezdeti fogszuvasodás kezelésére fogfúrás, azaz foganyagvesztés nélkül.

Rendelőnk kiemelt területe a parodontológia, jelenleg két parodontológus rezidens képzése folyik Dr. Szilágyi Emese parodontológus és implantológus vezetésével fogászatunkon.

A fogbeültetés, implantáció a legmodernebb eszközökkel, élethosszig tartó garanciával történik fogászatunkon. A fogpótlások során a Nobel Biocare cég prémium kategóriájú implantátumait használjuk.

Komoly figyelmet fordítunk az esztétikai fogászatra is!
Procera referenciarendelőként büszkék vagyunk a több száz természetes hatású, fémmentes koronára, amellyel pácienseink mosolyát varázsoltuk szebbé. Rendelőnk egyik kiemelt szolgáltatása a Mosolytervezés

Cégünk kizárólagos forgalmazója a világvezető amerikai BriteSmile- Prevdent fogfehérítő eljárásnak, amely nélkülözi az UV fényt, s ennek köszönhetően biztonságosan, hatékonyan és kíméletesen fehéríti a fogakat.

A fogszabályzás területén is a legmodernebb módszereket alkalmazzuk, fogászatunkon elérhető az Invisalign - -láthatatlan fogszabályozás is.

Egy jó fogászatot keres? Szeretettel várjuk!

  • SoulDental Fogászat – Budapest, XII. Ker.
  • SoulDental Fogászat – Budapest, XII. Ker.
  • SoulDental Fogászat – Budapest, XII. Ker.
  • SoulDental Fogászat – Budapest, XII. Ker.
  • SoulDental Fogászat – Budapest, XII. Ker.
  • SoulDental Fogászat – Budapest, XII. Ker.
  • SoulDental Fogászat – Budapest, XII. Ker.
  • SoulDental Fogászat – Budapest, XII. Ker.
  • SoulDental Fogászat – Budapest, XII. Ker.

Értékelések

Ezt a fogászatot még nem értékelte senki. Legyél te az első!

Értékeld a fogászatot!

Send Message

Item added to cart.
0 items - Ft