hirdetés (X)

Fogászati lézer alatt olyan alacsony intenzitású, orvosi célra alkalmazható készülékeket és velük végezhető eljárásokat értünk, melyekkel a fogíny, a szájüreg lágyszövetei és a fogak is hatékonyan kezelhetők.

A fogászati lézeres eljárásokat leegyszerűsítve két csoportra oszthatjuk, az ún. soft lézeres eljárásokra, melyekkel a lágyszövetek és a nyálkahártya felülete kezelhető, illetve hard lézeres beavatkozásokra, melyekkel a fog keményebb szövetei módosíthatók.

A FOGÁSZATI LÉZER CÉLJA

A fogászati lézerek számos területen bevethetők a fogorvosi rendelőben. A lézer segíthet a fogtömés előkészítésében, a fogszuvasodás korai felismerésében illetve fogfehérítő eljárásba és gyökérkezelésbe is bevonható.

Lágyszövetek kezelésére kiválóan alkalmazhatók soft lézer eljárások, így eltávolíthatók bizonyos elváltozások, szövetburjánzások, regenerálhatók az idegek, enyhíthető a fogérzékenység, felgyorsítható az afta, herpesz gyógyulása, de bevethető a fog és az íny között létrejött ínytasakok kezelésére, fogszabályzó miatti fájdalom vagy egyéb állkapcsot érintő fájdalom enyhítésére is.

A FOGÁSZATI LÉZERES KEZELÉSEK ÁRA

A fogászati lézerrel végzett kezelések ára főként a beavatkozás komolyságától függ, általában 15-20 ezer forinttól indulnak a soft lézerrel végzett kezelések.

Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak! 

Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak!