Apagard Rin-Su szájvíz nano-hidroxiapatittal (380 ml)

5 999 Ft

Elfogyott

Leírás

A japán Apagard Rin-Su szájvíz (380 ml) orvosi nano-hidroxiapatit tartalma révén erősíti a fogzománcot, miközben fogszuvasodás-gátló és fogfehérítő tulajdonságokkal bír.

A plakk felhalmozódását okozó baktériumok megkötése révén segíti azok eltávolítását a szájüregből, ezáltal véd a fogszuvasodástól.

Használata mindennap ajánlott, a normál fogmosás kiegészítéseként.

Enyhe mentolos íze kellemesen felfrissíti a leheletet.

Az orvosi tisztaságú hidroxiapatitról bővebben:

Az orvosi tisztaságú nano-hidroxiapatit (nano<mHAP>) a kalcium-foszfát tartalmú hidroxiapatit szabadalmaztatott formája, melyet az Apadent termékeket gyártó japán Sangi vállalat jegyzett 1993-ban. Az összetevő több klinikai vizsgálaton is bizonyította hatékonyságát.

A nano méretű hidroxiapatit majdnem megegyezik a fogunk szerkezetében található hidroxiapatittal, így könnyebben beépül a fogzománcba, használata biztonságos és biokompatibilis.

A nano-hidroxiapatit három módon támogatja a fogzománc egészségét:

– Segít összegyűjteni és eltávolítani a fogzománcon felhalmozódott plakkot: nanorészecskéi megkötik a szájüregi baktériumokban és plakkban található fehérjéket, megkönnyítve azok eltávolítását a fogzománcról.

– Helyreállítja a fogzománc apró repedéseit: a kristályos szerkezetű kalciumfoszfát nanorészecskék közvetlenül helyreállítják a fogzománc demineralizált (ásványianyag-vesztett) területeit és kitöltik a fogzománc mikroszkopikus repedéseit.

– Remineralizálja a fogzománcot, megelőzve az ásványianyag-vesztett területeken meginduló fogszuvasodás kialakulását. A dentincsatornák lezárásával enyhíti a fogérzékenység okozta panaszokat.

Származási hely: Japán.

Fluoridot, parabént, SLS-t nem tartalmaz.

Összetétel:

Aqua, Glycerin, Xylitol, Hydroxyapatite, Xanthan Gum, Alcohol, Polyglyceryl-5 Stearate, Lauryl Diethylenediamino Glycine Hcl, Aroma, Cetylpyridinium Chloride

 

Mi a különbség az Apadent és az Apagard márkák között? 

Mindkét márka gyártója ugyanaz, az eltérő megnevezés a termékek közötti gyors különbségtételt szolgálja. Míg az Apagard termékek alapvetően zománc-helyreállító és fogfehérítő tulajdonságokkal rendelkeznek, addig az Apadent olyan extra összetevőket is tartalmaz, melyek az íny egészségének fenntartását vagy a fogérzékenység enyhítését szolgálják.

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Fluoridtartalom

nincs

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Kiszerelés

380 ml

Márka

Rendeltetés

, , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Apagard Rin-Su szájvíz nano-hidroxiapatittal (380 ml)” értékelése elsőként