Mosoly Box Surgery

8 499 Ft

Elfogyott

Leírás

Mosoly Box Surgery a műtéti beavatkozások utáni regenerációhoz.

A Mosoly Box Surgery darabjait úgy válogattuk össze, hogy a fogászati műtétek, implantáció után otthoni körülmények között is tisztán tarthassuk szájüregünket.

Műtétek után különösen fontos a megfelelő szájápolás, hiszen így felgyorsítható a gyógyulás, elkerülhető a nemkívánatos gyulladás, komplikáció. Az antibakteriális szájápolási szerek mellett fontos a szájüreg tisztán tartása is.

A MOSOLY BOX SURGERY TARTALMA:

– Curasept ADS 712 foggél (75 ml):
0.12 %-os klórhexidin tartalma elpusztítja a szájüregben felhalmozódó baktériumokat, megakadályozza a plakk újbóli felhalmozódását. Kiváló tapadási tulajdonságokkal rendelkezik, nem tartalmaz SLS-t. Ajánlott a műtéti beavatkozás utáni gyógyulási időszakban.

– Tepe Special Care fogkefe:
12 000 puha sörteszálból épített feje különösen gyengéd, így alkalmas a műtéti terület megtisztításához. Fontos, hogy a beavatkozások után ne hanyagoljuk el a szájápolást, így megelőzhetjük a gyulladások kialakulását. Svéd minőség.

– Perio-Aid Maintenance szájvíz (150 ml):
0.05 %-os klór-hexidinnel és 0.05 % cetilpiridium-kloriddal segít elpusztítani a szájüregi baktériumokat. A szájöblítő használatával a szájüreg minden területét fertőtleníthetjük. Alkohol- és gluténmentes összetétel.

– TePe Implant Care fogkefe:
Egyedi tervezésű, döntött fejével könnyedén megtisztíthatjuk az implantátumok, fogpótlások környékét. Puha sörtéi gyengédek a műtéti területhez, de alapos lepedékeltávolítást tesznek lehetővé.

– GUM Bi-Direction fogköztisztító kefe (1.2 mm):
A GUM Bi-Direction fogköztisztító kefe kitűnő választás kezdők számára is, hiszen kétféleképpen állítható feje az avatatlan kezekben is könnyedén használható. A fogpótlások élettartamát jelentősen megnövelheti a rendszeres fogköztisztítás.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

Kövesd a gyártók által feltüntetett használati útmutatókat. Kérdés esetén fordulj kollégáinkhoz!

0/5 (0 Reviews)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mosoly Box Surgery” értékelése elsőként