Apadent Total Care fogkrém nano-hidroxiapatittal (60 g)

4 499 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 45 törzsvásárlói pontot!

Leírás

A japán Apadent Total Care fogkrém (60 g) orvosi nano-hidroxiapatit tartalma révén erősíti a fogzománcot, miközben teljeskörű védelmet nyújt a fogaknak.

Kiemelkedő minőségű összetétele nem csak a fogzománc szerkezetének védelmében nyújt segítséget, de a fogérzékenység és a fogíngyproblémák ellen is segít felvenni a harcot, tealevél, zsálya és kamillakivonat tartalma révén.

Komplex összetétele támogatja a fogszuvasodás megelőzését, enyhe mentás íze felfrissíti a leheletet.

Az orvosi tisztaságú hidroxiapatitról bővebben:

Az orvosi tisztaságú nano-hidroxiapatit (nano<mHAP>) a kalcium-foszfát tartalmú hidroxiapatit szabadalmaztatott formája, melyet az Apadent termékeket gyártó japán Sangi vállalat jegyzett 1993-ban. Az összetevő több klinikai vizsgálaton is bizonyította hatékonyságát.

A nano méretű hidroxiapatit majdnem megegyezik a fogunk szerkezetében található hidroxiapatittal, így könnyebben beépül a fogzománcba, használata biztonságos és biokompatibilis.

A nano-hidroxiapatit három módon támogatja a fogzománc egészségét:

– Segít összegyűjteni és eltávolítani a fogzománcon felhalmozódott plakkot: nanorészecskéi megkötik a szájüregi baktériumokban és plakkban található fehérjéket, megkönnyítve azok eltávolítását a fogzománcról.

– Helyreállítja a fogzománc apró repedéseit: a kristályos szerkezetű kalciumfoszfát nanorészecskék közvetlenül helyreállítják a fogzománc demineralizált (ásványianyag-vesztett) területeit és kitöltik a fogzománc mikroszkopikus repedéseit.

– Remineralizálja a fogzománcot, megelőzve az ásványianyag-vesztett területeken meginduló fogszuvasodás kialakulását. A dentincsatornák lezárásával enyhíti a fogérzékenység okozta panaszokat.

Származási hely: Japán.

Fluoridot, parabént  tartalmaz.

Összetétel: Aqua, Dicalcium Phosphate, Glycerin, Hydroxyapatite, Silica, Peg-8, Sodium Lauryl Sulfate, Cellulose Gum, Aroma, Trimagnesium Phosphate, Pvp, Butylene Glycol, Alcohol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Saccharin, Cetylpyridinium Chloride, Glycyrrhetinic Acid, Pyridoxine Hcl, Lauryl Dietyhylenediaminoglycine Hcl, Camellia Sinensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Salvia Officinali (Sage) Leaf Extract

 

Mi a különbség az Apadent és az Apagard márkák között? 

Mindkét márka gyártója ugyanaz, az eltérő megnevezés a termékek közötti gyors különbségtételt szolgálja. Míg az Apagard termékek alapvetően zománc-helyreállító és fogfehérítő tulajdonságokkal rendelkeznek, addig az Apadent olyan extra összetevőket is tartalmaz, melyek az íny egészségének fenntartását vagy a fogérzékenység enyhítését szolgálják.

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Fluoridtartalom

nincs

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Kiszerelés

60 g

Márka

Rendeltetés

, , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Apadent Total Care fogkrém nano-hidroxiapatittal (60 g)” értékelése elsőként