Biorepair sínes fájdalomcsillapító szett

3 899 Ft

Elfogyott

Leírás

Az olasz Biorepair termékcsalád kizárólag a fogérzékenység csökkentésére és a fogzománc egészséges szerkezetének visszaállítására kínál megoldást.

A Biorepair sínes fájdalomcsillapító szett a szabadalmaztatott microRepair technológiának köszönhetően segít megszüntetni a fogakban található dentin érzékenységét.

A sérült fogfelszín helyreállítása az egyik leghatékonyabb módszer a fogérzékenység megszüntetésére – ebben segít a Biorepair fájdalomcsillapító- és zománc regeneráló szett.

Fogérzékenységet okozhat:

Fogfehérítés: a professzionális (általában hidrogén-peroxid alapú) fehérítő módszerek és az agresszív, túl erős dörzshatású fehérítő fogkrémek meggyengíthetik a fogzománcot.

Íny visszahúzódása: a gyulladt fogíny általában elkezd visszahúzódni a fogakról, ami viszont természetes állapotában elfedi a dentincsatornákat. Ha a dentincsatornák szabaddá válnak, a hideg-meleg ingerek sokkal könnyebben jutnak el a fogidegekhez, éles, szúró fájdalmat okozva.

– Fogzománc eróziója: a túlságosan savas ételek és italok, a túl hideg vagy meleg élelmiszerek apró mikrorepedéseket, kopást, sérüléseket hozhatnak létre a fogakon.

Fogcsikorgatás: a fogak csikorgatása megkoptatja, megrepesztheti a fogzománcot, ami szintén fogérzékenységhez vezethet.

Fogszabályozás: a fogszabályozás során használt erős ragasztók megrongálhatják a fogzománcot, ami érzékennyé válhat a hideg-meleg ingerekkel szemben.

A Biorepair sínes fájdalomcsillapító és zománc-regeneráló szett segít lezárni a dentincsatornákat, megerősíteni a fogzománcot, ezáltal jelentősen csökkenteni a fogérzékenység okozta panaszokat.

A Biorepair sínes fájdalomcsillapító szett tartalma:

– 1 db Biorepair fájdalomcsillapító gél,
– 1 db Biorepair műanyag sín.

A Biorepair fájdalomcsillapító gél remineralizálja (ásványi anyagokkal látja el) a fogzománcot, ami így erősebbé és ellenállóbbá válik. A szabadalmaztatott microRepair technológia eltömíti a dentincsatornákat, ezáltal a hideg-meleg ingerek nem jutnak el a fogidegekhez.

A gélben található cink ionok segítenek a baktériumok eltávolításában, csökkentve az ínyszélnél felhalmozódó plakk mennyiségét.

A Biorepair fájdalomcsillapító gél nem tartalmaz fluoridot, titánium-dioxidot, SLS-t, parabéneket és abrazív szilikát.

Összetevők: Aqua, Hydrated Silica, Zinc Hydroxyapatite*, Glycerin, Sorbitol, Sodium Bicarbonate, Cellulose Gum, Aroma, Sodium Myristoyl Sarcosinate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Saccharin, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Menthol. *microRepair®

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Kezelés előtt mosson fogat a Biorepair Plus Sensitivity Control fogkrémmel.
1. A sín belső felére juttasson fel kellő mennyiségű Biorepair fájdalomcsillapító gélt.
2. Vegye a szájába a sínt, majd zárja össze az alsó és felső állkapcsát.
3. Zárt szájjal hagyja hatni a gélt kb. 2-3 percen keresztül.
4. Vegye ki a sínt a szájából, majd öblítse ki a száját és mossa el a sínt, hogy készen álljon a következő használatra.

FONTOS! Ha a Biorepair fájdalomcsillapító gél bármelyik összetevőjére érzékeny, hagyja abba a kezelést!

 

A BIOREPAIR TERMÉKEK MŰKÖDÉSI ELVE

A fogak étkezési, szájápolási szokásainknak és a természetes öregedési folyamatnak köszönhetően folyamatosan ki vannak téve a kopás, sérülés veszélyének.

Az erodált, meggyengült fogzománc és az íny visszahúzódása miatt fogérzékenység alakulhat ki, ráadásul az ásványi anyagokból hiányt szenvedő fogzománcon sokkal hamarabb indul meg a fogszuvasodás is.

A Biorepair által kifejlesztett microRepair technológia cink-hidroxiapatit részecskéi behatolnak a fogzománc legapróbb nano repedéseibe, összekapcsolódnak a fogzománc szerkezetével, ezáltal visszaállítják a fogfelszín károsodását, megelőzve a fogszuvasodást, enyhítve a fogérzékenységet.

A Biorepair termékek hatékonyságát a Bolognai Egyetem klinikai vizsgálatai is bizonyítják.

biorepair termekek

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

,

Ízesítés

Javasolt használati idő

kúraszerűen

Bio

nem

Fluoridtartalom

nincs

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

50 ml gél + 1 db sín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Biorepair sínes fájdalomcsillapító szett” értékelése elsőként