Curaprox CPS Ortho Pocket Set fogszabályzóhoz

3 999 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 40 törzsvásárlói pontot!

Leírás

A Curaprox CPS fogköztisztító termékcsalád praktikusan cserélhető fejével és ergonomikus kialakítású nyelével garantálja az alapos szájhigiéniát. A Curaprox CPS Prime fogköztisztító kefe a legfinomabb, mégis legerősebb vezető drótból készül és mindenki számára teljes lepedékeltávolítást biztosít a fogközökben.

A Curaprox CPS Ortho Pocket Set-ben található méreteket speciálisan a fogszabályzó tisztán tartásához válogatták.

A Curaprox CPS Ortho Pocket Set tartalma: 1 db tartótok, 1 db UHS 451 tartónyél, és 3 különböző méretű fogköztisztító fej.

Fogköztisztító méretek:

– CPS 07 -> 0,7 – 2,5 mm szélességű fogközökhöz
– CPS 14 -> 1,5 – 5,0 mm szélességű fogközökhöz
– CPS 18 -> 1,8 – 5,0 mm szélességű fogközökhöz

Az otthoni higiénikus tároláshoz és szállításhoz tervezett műanyag tartótok külön, zárható résszel rendelkezik a fejek számára, így azok a tok kinyitásakor sem esnek a földre, illetve a helyükön maradnak utazás során is.

Az UHS 451 tartónyél formai kialakítása egyszerűvé teszi az irányíthatóságot a fogszabályzó nehezen elérhető területein is.

Fogközeink tisztán tartása mindennapos feladat, hiszen fogközeinket hagyományos fogmosással lehetetlen megtisztítani, az ételmaradékok azonban pont ezekre a szűk helyekre szorulnak be a legkönnyebben.

Ha naponta gondoskodunk a fogköztisztításról, nem kell tartanunk a fogközökben kialakuló fogszuvasodástól és a fogkőképződéstől, ínygyulladástól sem.

A Curaprox fogköztisztító nyelek minden Curaprox CPS fogköztisztító kefe fejjel (Prime, Regular, Strong & Implant) kompatibilisek, így az első vásárlást követően már csak a fejek utánpótlásáról kell gondoskodnunk.

Használati útmutató

Fogmosást követően a megfelelő méretű Curaprox CPS fogköztisztító fejet vezesse be egyenesen a fogközbe, majd húzza ki onnan. Mielőtt áttérne a következő fogközre, mossa ki a fogköztisztító kefe fejét.

A kivehető fogszabályzó készülékek tisztításához és fertőtlenítéséhez használjon  Piksters tisztító tablettát!

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

Szín

Cserélhető fej

igen

Méret

, ,

Tartozékok

tok

Kiszerelés

1 db nyél + 3 db különböző méretű fogköztisztító fej + tartótok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Curaprox CPS Ortho Pocket Set fogszabályzóhoz” értékelése elsőként