Sensodyne Repair & Protect fogkrém

2 199 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 5999518583035 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A Sensodyne Repair & Protect termékcsalád nem csak a fogérzékenység enyhítésére, hanem a sérült területek helyreállítására is képes.

Fogérzékenység a fogzománc károsodása, a fogíny visszahúzódása miatt alakulhat ki, melynek következtében szabaddá válnak a dentincsatornák, így a hideg-meleg, édes-savas élelmiszerek által kiváltott inger eljut a fogideghez, fájdalmat okozva.

A Sensodyne Repair & Protect fogkrém hatékonyan képes lezárni a nyitottá vált dentincsatornákat, a Novamin technológia jóvoltából pedig kalcium és foszfát szabadul fel, melyek a fog természetes szerkezetében is megtalálhatók, így erősítve a fogzománcot.

Mindennapos használat mellett tartósan is enyhíthető a fogérzékenység, fluoridtartalma pedig tovább erősítve a fogzománcot véd a fogszuvasodás kialakulásától.

Összetevők: Glycerin, PEG-8, Silica, Calcium Sodium Phosphosilicate (NOVAMIN), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Monofluorophosphate, Aroma, Titanium Dioxide, Carbomer, Sodium Saccharin, Limonene

Használati útmutató

Használja napi rendszerességgel, a reggeli és esti kétperces fogmosások alkalmával.
12 éves vagy annál fiatalabb gyermekek nem használhatják.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

1450 ppm

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

75 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sensodyne Repair & Protect fogkrém” értékelése elsőként