GUM Sensivital ultra soft fogkefe

1 699 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 17 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: 0070942123518 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Az amerikai GUM termékcsalád professzionális szájápolási termékeket kínál, a legkülönfélébb szájüregi sajátosságokhoz alkalmazkodva.

A GUM Sensivital termékek az érzékeny fogakkal, visszahúzódott fogínnyel rendelkezők számára lettek kifejlesztve, panaszaik enyhítése érdekében.

A GUM Sensivital fogkefe gyengéden távolítja el a fogfelszínre tapadt plakkot, miközben kíméletes a fogínyhez és az érzékeny fogakhoz.

Sörtéi a végek felé folyamatosan vékonyodnak (0,15 mm-es átmérőtől vékonyodik 0,035 mm-es átmérőig), így a sörték végei rendkívül vékonyak és finomak.

gum sensivital fogkefe

A GUM Sensivital fogkefe hosszabb sörteszálai hatékonyabban tisztítják a fogközi területeket és az ínyszélt, míg a rövidebb szálak maximális lepedékeltávolítást biztosítanak a teljes fogfelszínen.

A kis méretű fej nem okoz kellemetlen érzést fogmosás közben, használata kellemes.

Minden GUM Sensivital fogkeféhez védőkupak is jár, amivel higiénikusan tárolhatjuk és szállíthatjuk a fogkefét.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Tartsa a fogkefét 45°-os szögben a fogíny és a fog találkozási pontjára, majd gyengéd, körkörös mozdulatokkal tisztítsa meg fogainak külső-, belső- és rágófelszínét is. Naponta két alkalommal ajánlott megtisztítani a fogakat.

A fogérzékenység kialakulása

Fogérzékenység akkor alakul ki, ha a fogidegekhez vezető dentincsatornák szabaddá válnak, és elvezetik a hideg-meleg ételekből származó ingereket a fogidegekhez. Ilyenkor éles, nyilalló fájdalmat érzünk.

Fogérzékenységtől a világ lakosságának tetemes része szenved. Hátterében nem csak a fogszuvasodás, hanem az íny visszahúzódása is állhat. Ha a fogíny nem tapad elég szorosan a fogzománcra, akkor az addig védett dentincsatornák szabaddá válnak és kialakul a fogérzékenység.

A fogérzékenység kezelésének fontos lépése a megfelelő vitaminokból és ásványi anyagokból összeállított, nagyon enyhe dörzshatású fogkrém valamint puha sörtéjű fogkefe használata.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Sörte

Anyag

műanyag

Védőkupak

van

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

1 db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GUM Sensivital ultra soft fogkefe” értékelése elsőként