Biorepair Plus Sensitivity Control fogkrém

3 199 Ft

Elfogyott

Leírás

Az olasz Biorepair termékcsalád kizárólag a fogérzékenység csökkentésére és a fogzománc egészséges szerkezetének visszaállítására kínál megoldást.

A Biorepair Plus Sensitivity Control fogkrém (100 ml) visszaállítja a dentincsatornák védelmi rendszerét, ezáltal csökkenti a fogérzékenység okozta mindennapos panaszokat.

A szabadalmaztatott microRepair technológiának köszönhetően a Biorepair Plus Sensitivity Control fogkrém kémiai úton zárja le a dentincsatornákat, így a fogidegekhez nem jutnak el a hideg-meleg ételek fogyasztása közben fellépő hőmérsékleti ingerek.

24%-os koncentrációjú microRepair formulája véd a savas ételek és italok okozta saveróziótól, segít megőrizni a fogak egészséges szerkezetét és fehérségét.

Mivel a Biorepair Plus Sensitivity Control fogkrém nem tartalmaz fluoridot, már a 6 évesnél fiatalabb gyermekek is használhatják – a microRepair már a fogváltás idején támogathatja a fogak remineralizációját (ásványi anyagokkal történő ellátását), megerősítve a dentint és a fogzománcot.

A Biorepair Plus Sensitivity Control fogkrém nem tartalmaz titánium-dioxidot, nátrium-lauril-szulfátot (SLS), parabéneket, fluoridot és abrazív (koptató hatású) szilikát.

Összetevők: Aqua, Zinc Hydroxyapatite*, Glycerin, Sorbitol, Cellulose Gum, PEG-32, Silica, Sodium Myristoyl Sarcosinate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Aroma, Sodium Saccharin, Citric Acid, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate. *microRepair®

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Használja naponta kétszer, étkezéseket követően a Biorepair Plus Sensitivity Control fogkrémet. A fogérzékenység gyorsabb enyhítése érdekében nyomjon egy kevés fogkrémet az ujjára és gyengéden masszírozza a fogait 30 másodpercen keresztül, majd öblítse ki a száját alaposan.

 

A BIOREPAIR TERMÉKEK MŰKÖDÉSI ELVE

A fogak étkezési, szájápolási szokásainknak és a természetes öregedési folyamatnak köszönhetően folyamatosan ki vannak téve a kopás, sérülés veszélyének.

Az erodált, meggyengült fogzománc és az íny visszahúzódása miatt fogérzékenység alakulhat ki, ráadásul az ásványi anyagokból hiányt szenvedő fogzománcon sokkal hamarabb indul meg a fogszuvasodás is.

A Biorepair által kifejlesztett microRepair technológia cink-hidroxiapatit részecskéi behatolnak a fogzománc legapróbb nano repedéseibe, összekapcsolódnak a fogzománc szerkezetével, ezáltal visszaállítják a fogfelszín károsodását, megelőzve a fogszuvasodást, enyhítve a fogérzékenységet.

A Biorepair termékek hatékonyságát a Bolognai Egyetem klinikai vizsgálatai is bizonyítják.

biorepair termekek

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

,

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

nincs

Életkori ajánlás

2 +

Kiszerelés

100 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Biorepair Plus Sensitivity Control fogkrém” értékelése elsőként