BioXtra fogkrém szájszárazságra

1 999 Ft

Elfogyott

Leírás

A belga BioXtra termékek speciálisan a szájszárazság irányított, otthoni kezelésére születtek.

A BioXtra hidratáló fogkrém (50 ml) rendszeres használatával csökkenthető a szájszárazság miatti kellemetlen érzet és védelem nyújtható a szájüregnek a fogszuvasodással, ínygyulladással szemben.

A BioXtra hidratáló fogkrém baktériumölő hatással bír, ami segít meggátolni a plakk képződést, ezáltal megakadályozza az íny gyulladását és hosszú órákon át friss leheletet biztosít.

Speciális, biztonságos formulája kiegészíti a nyál természetes védekezőképességét és segít a szájüregi fekélyek (afták) megakadályozásában, melyek bizonyítottan gyakrabban keletkeznek száraz szájüregben.

A BioXtra fogkrém használata nem károsítja a fogzománcot (alacsony abráziós érték), íze kellemes, nem túl erős, összetétele alkoholmentes, így nem irritálja és szárítja a nyálkahártyát.

A természetes nyálenzimek, fehérjék és colostrum kivonat (tejszármazék) mellett illóolajakat, fluoridot és xilitet  tartalmaz a termék, melyek segítenek megerősíteni a fogzománcot és hosszú távú védelmet nyújtanak a fogszuvasodással szemben.

Klinikai tanulmányok igazolják, hogy a BioXtra termékek 14 nap alatt képesek enyhíteni a szájszárazság tüneteit és szájüregi hatásait.

Nem tartalmaz SLS-t, alkoholt és mentolt.

Összetevők: Lactoperoxidase, Lactoferrin, Lysozyme és immunoglobulin, melyek a nyál természetes összetevői.
Egyéb összetevők: Xylitol, Fluoride, Whey Extract, Aloe Vera, Glucose Oxidase és hidratáló anyag.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Nyomjon kb. 1 g fogkrémet a fogkeféjére és legalább kétszer mossa meg fogait, lehetőség szerint étkezések után.

 

A BIOXTRA TERMÉKEK MŰKÖDÉSI ELVE

A nyálnak kiemelt szerepe van a szájüregben, bár gyakran háttérbe szorul szájüregünk természetes védekezőképessége. Csak akkor értékelődik fel a nyál szájüregi szerepe, ha hiányt szenvedünk belőle, azaz szájszárazságtól szenvedünk.

Szájszárazságot hosszabb-rövidebb időn keresztül bárki tapasztalhat, azonban vannak olyan kóros esetek, amikor főként belső (gyógyszeres kezelések, hormonális változások vagy autoimmun betegség miatt) eredetű problémák hosszú időn át fennálló szájszárazságot okoznak. /Kutatások szerint minden 5. embert érint a szájszárazság./

Az elhúzódó szájszárazság meggátolja szájüregünk természetes tisztulási képességét, ezáltal a baktériumok elszaporodnak, az ásványi anyagok beépülése (a fogzománc remineralizációja) mérséklődik, így hamar kialakul a fogszuvasodás, az ínygyulladás vagy a kellemetlen szájszag.

Az új generációs BioXtra termékek segítenek leválasztani a bakteriális filmréteget (plakkot) a szájüregen belül, ezáltal antibakteriális összetevőik megsemmisítik és lemossák a baktériumokat. A természetes tisztulási folyamat előidézésének kulcsa a colostrum kivonat.

A BioXtra termékek egyedi összetétele ráadásul olyan természetesen előforduló nyál-komponenseket tartalmaz, melyek segítenek kiegészíteni a szájüreg természetes (immunizált és nem-immunizált) antibakteriális folyamatait.

A BioXtra termékek mindennapos, rendszeres használata segít enyhíteni a szájszárazság okozta tüneteket, így visszaállítható a szájüreg természetes egyensúlya.

bioxtra termekek

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

,

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

1500 ppm

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Ízesítés

Kiszerelés

50 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BioXtra fogkrém szájszárazságra” értékelése elsőként