Buccotherm szájvíz

3 199 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 32 törzsvásárlói pontot!

Leírás

A francia Buccotherm szájápolási termékek speciális termálvíz tartalmuknak köszönhetően természetes módon ápolják a szájüreget, gyengéden megóvva annak egészségét.

A Buccotherm szájvíz (300 ml) az érzékeny szájüreg ápolására született. Termálvíz- és gyógynövény tartalma gyengéden ápolja az érzékeny fogínyt, frissíti a leheletet.

A Buccotherm szájvíz Castéra-Verduzan termálvíz tartalma révén lúgos pH értékű, ami semlegesíti a szájüreg savasságát, ezáltal segít megakadályozni a fogszuvasodás kialakulását.

A szájvízben található xilit bizonyítottan képes meggátolni a fogszuvasodást okozó baktériumok elszaporodását, miközben gyengéd a szájüreghez.

A Buccotherm szájvíz rendszeres használata:

– segít megakadályozni a plakk elszaporodását,
– frissíti a leheletet,
– támogatja a szájüreg normál ökosztisztémáját,
– gyógyítja a szájüregi fekélyeket, aftákat.

A Buccotherm szájvíz nem tartalmaz parabéneket, SLS-t, mesterséges színezéket, alkoholt és ízesítőt.

Áttetsző, tiszta formula, friss menta aroma.

Összetevők: Castera-Verduzan Thermal Aqua, Glycerin, Xylitol, Polysorbate 20, Camellia Sinensis Leaf Water, Vaccinum Macrocarpon Fruit Water, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Aroma, Sodium Monofluorphosphate, Citric Acid, CI 42090.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Fogmosás után mérjen ki 10 ml Buccotherm szájvizet a kupakba, majd higítatlanul öblögessen, gargarizáljon vele. Köpje ki.

 

A BUCCOTHERM TERMÉKEK ÖSSZETÉTELE

A Buccotherm termékekhez a francia Castéra-Verduzan termálvizet használják, mely elismerten jótékony hatással van a szájüregre.

A különböző geológiai rétegeken keresztül feltörő termálvíz gazdag ásványi sókban és nyomelemekben –  1 liter 180°C-os termálvíz összesen 1301 mg ásványi sót és nyomelemet tartalmaz:

– Szulfátok: 662 mg
– Hidrogén-karbonátok: 262 mg
– Kalcium: 196 mg
– Nátrium: 76,6 mg
– Kloridok: 59 mg
– Magnézium: 57,6 mg
– Fluoridok, vas, stroncium, litium: 3,9 mg

Ez a szulfátokban, kalciumban és magnéziumban gazdag termálvíz különleges terápiás tulajdonságokkal bír, amit kiválóan sikerült hasznosítani a Buccotherm termékekben.

A felszínre törő termálvizet először gondos laboratóriumi vizsgálatoknak vetik alá, s csak ezután kerül a három feldolgozó manufaktúra egyikébe.

A világon egyedülálló módon a Buccotherm termékek lúgos pH értékük (pH:8,1) révén segítenek felvenni a harcot a szájszárazsággal, ami a fogszuvasodás egyik fő okozója.

Számos klinikai tanulmány (Párizs, Toulouse, Bordeaux) bizonyította már a Buccotherm termékek jótékony hatását a fogínyre és a fogakra.

A Buccotherm termékek hármas hatása:

– Gazdag ásványi sókban és nyomelemekben: gyógyító, nyugtató, remineralizáló tulajdonság,
– Oxigénnel telített: magas oxigéntartalma antibakteriális hatással bír (elpusztítja a káros anaerob baktériumokat),
– Lúgos pH értékű: a lúgos, 8,1-es pH érték csökkenti a szájüreg savasságát, ami felborítja a száj normál ökoszisztémáját.

Layout 1

0/5 (0 Reviews)

További információk

Javasolt használati idő

állandó

Alkoholtartalom

nincs

Bio

nem

Fluoridtartalom

200 ppm

Életkori ajánlás

6+

Kiszerelés

300 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Buccotherm szájvíz” értékelése elsőként