Splat Ultracomplex fogkrém 100 ml

1 699 Ft

1 készleten

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 17 törzsvásárlói pontot!

Leírás

A Splat Ultracomplex fogkrém a Splat professzionális sorozatának azon természetes, bioaktív termékei közé tartozik, melyeket mindennapi használatra fejlesztett ki a gyártó.

A SPLAT Ultracomplex fogkrém  finoman fehéríti az érzékeny fogakat és teljeskörű szájápolást biztosít használója számára. Fenntartja az íny gyulladásmentes állapotát és kellemes friss leheletet biztosít.

A fogérzékenység kiváltó oka lehet a fogak hibás érintkezése, ínygyulladás, a fog felületén jelentkező kopás, rossz minőségű fogkefe és erősen súroló fogkrémek használata.

A SPLAT Ultracomplex  fogkrém biológiailag aktív kalcium és hidroxiapatit tartalmának köszönhetően hatékonyan erősíti a fogzománcot.

A papajából kinyert természetes papain enzim és a Polydon (PVP) együttes hatásának köszönhetően fellazítja a már lerakódott plakkot és  gátolja annak újbóli kialakulását és a fogkőképződést a fogfelszíneken.

A kálium és cink ionok csökkentik a fogérzékenységet és nyugtatóan hatnak az ínyre.

Az innovatív és szabadlmaztatott Sp. White System fehérítő rendszer biztonságosan fehérít és csillogóvá polírozza a fogzománcot.

A SPLAT Ultracomplex fogkrém nem tartalmaz fluoridot, triklozánt, klórhexidint.

Összetevők: Na bicarbonate, Kálium nitrate, Calcium Lactate, Cink Citrate, PVP, Hydroxiapatite, Biszabolo, Papain.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

Használja a fogkrémet naponta 2-3 alkalommal, étkezések után. Az érzékeny fogíny ápolásához használjon speciális, puha sörtéjű fogkefét.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

, , , , ,

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

nincs

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

100 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Splat Ultracomplex fogkrém 100 ml” értékelése elsőként