Vitis Whitening fogkrém

3 699 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 37 törzsvásárlói pontot!

Leírás

A Vitis Whitening termékcsalád használatával a fogak hatékonyan, ám kíméletesen fehéríthetők.

A Vitis Whitening fogkrém már 10 napos használat után* láthatóan fehérebbé teszi a fogakat, miközben védi és erősíti a fogzománcot.

Rendszeres használatával csökkenthető a fognyaki érzékenység, megelőzhető a fogszuvasodás és láthatóan fehérebbé tehető a fogzománc.

A Vitis Whitening fogkrém 5 területen együttesen fejti ki hatását:

– Eltávolítja és megelőzi az elszíneződéseket
Polyvinylpyrrodlidone (PVP) tartalmának köszönhetően a zománc felületéről eltávolíthatók az elszíneződések és megakadályozható azok újraképződése.

– Megelőzi a fogkőképződést
Háromszoros foszfát tartalma (Tetrapotassium pyrophosphate, Sodium tripolyphosphate, Sodium hexametaphosphate) eltávolítja a fogfelszínre tapadt plakkot, meggátolja annak kikristályosodását, a fogkő kialakulását.

– Polírozóhatás
A fogkrémben található perlit károsítás nélkül polírozza a fogzománcot, simább és fényesebb felületet biztosít és visszaadja a fog természetes fényét.

– Erősíti a fogzománcot
Fluoridtartalma erősíti a fogzománcot, segít megelőzni a fogszuvasodás kialakulását.

– Fehérítő hatás
A hidroxiapatit nanorészecskék feltöltik a szabálytalan fogfelszínt, javítják a fogzománc felületét, védőréteggel zárják le a dentincsatornákat, megelőzve és csökkentve a fogérzékenységet  („Nanorepair Technológia”).

Alkoholmentes termék, abráziós (RDA) érték: 48.

*Fogorvosok által kontrollált klinikai tanulmány.

Összetevők: Aqua, Glycerin, Sorbitol, Silica, PVP, Titanium Dioxide, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Sodium Monofluorophosphate, Perlite, Xanthan Gum, Xylitol, Pentasodium Triphosphate, Sodium Hexametaphosphate, Tetrapotassium Pyrophosphate, Hydroxyapatite (nano), Sodium Saccharin, Menthone Glycerin Acetal, Potassium Chloride, Sodium Methylparaben, Potassium Acesulfame.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

Használja naponta háromszor, étkezések után az optimális szájhigiénia és a fogak természetes fehérségének fenntartása érdekében.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

1450 ppm

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

100 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vitis Whitening fogkrém” értékelése elsőként