Pro-Whiter Intensive fogkrém

3 899 Ft

Elfogyott

Leírás

A Pro-Whiter termékek a professzionális, ám kíméletes otthoni fogfehérítés eszközei. Fő céljuk a kávé, vörösbor, dohányzás okozta elszíneződések megszüntetése.

A Pro-Whiter termékcsalád két fogkrémmel büszkélkedik – a Regular fogkrémet mindennapos használatra, míg az Intensive fogkrémet heti 1-2 alkalmas használatra tervezték.

A Pro-Whiter Intensive fogkrém (50 ml) innovatív összetevői, az esszenciális olajok, kakukkfű és kámfor révén járul hozzá a fogak fehérebbé tételéhez.

Intenzív fehérítő hatása látványos, használatával hatékonyan tüntethetők el a dohányzás, a gyakori kávé- és teafogyasztás vagy a vörösbor nyomai.

Az elszíneződést okozó anyagok a fogzománc mikro-repedéseibe ülve sárgás, szürkés árnyalatúvá teszik a fogainkat.

A Pro-Whiter Intensive fogkrém rendszeres használata segít megszüntetni ezeket a zavaró elszíneződéseket, így önbizalmunk újra a régivé válhat.

Hidroxi-apatit tartalma révén erősíti a fogzománcot és segít megszüntetni a fogérzékenységet.

Természetes hatóanyag-tartalma nyugtatja a fogínyt, vérzéscsillapító, antibakteriális hatással rendelkezik.

A Pro-Whiter Intensive fogkrém nem szárítja a szájüreget, segít a normál pH érték és az üde lehelet fenntartásában.

A Pro-Whiter Intensive fogkrém aktív hatóanyagai:

Hidroxi-apatit: a fogzománc alapvető alkotóeleme, képes kitölteni a fogzománc mikrorepedéseit. Használata simábbá teszi a fogzománcot, ami így ellenállóbbá teszi a fogakat a baktériumokkal szemben;

Plasdone: segít a dohányzás, tea- és kávéfogyasztás okozta elszíneződött plakk eltüntetésében;

Esszenciális olajok: kakukkfű- és kámforolaj tartalma gyulladásgátló, antiszeptikus hatású, támogatja a fogíny egészségét;

Nátrium-lauril szarkozinát: fogszuvasodás-gátló hatású összetevő, 90%-kal csökkenti a tejsav formálódását a szájüregben;

Levendula biokoncentrátum: a levendula biokoncentrátum a kimagaslóan hatékony antiszeptikus Biosol-lal kiegészítve hozzájárul a fogíny egészségéhez. Sebgyógyító hatású.

Édesgyökér kivonat: 98%-kal csökkenti a plakk képződését, így véd a fogszuvasodás ellen, nyugtató és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik.

 – Klorofil: segíti a szövetek regenerálódását, baktériumölő hatású.

A Pro-Whiter Intensive fogkrém nem tartalmaz: alkoholt, kalcium karbonátot, alumínium származékokat, szintetikus fehérítőanyagokat, nátrium-lauril szulfátot (SLS-t), nátrium szacharint, oldható foszfátokat, klórhexidint, triklozánt, hidrogén-peroxidot és fluoridot.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

Használja naponta kétszer, a reggeli és esti fogmosások alkalmával. A Pro-Whiter Intensive fogkrémet terápiás jelleggel, hetente 1-2 alkalommal használja! Mindennapos szájápoláshoz a Pro-Whiter Regular fogkrém ajánlott.

pro-whiter-termekcsalad

 

PRO-WHITER TERMÉKEK

A Pro-Whiter termékekben található De-Smoke Fehérítő Rendszer növényi kivonatok egyedi kombinációja révén gyengéden oldja fel a fogzománcra tapadt, baktériumokból és lepedékből álló plakkot.

Amennyiben a nap során dohányzunk, vörösbort, kávét vagy teát fogyasztunk, a fogakra tapadt plakk elszíneződhet, így téve sárgás, szürkés árnyalatúvá a fogainkat.

Édeskömény, zsálya-kivonat, gránátalma-kivonat, zöld tea-kivonat és dió-kivonat tartalma mellékhatások nélkül szünteti meg a fogakra tapadt elszíneződéseket.

A Pro-Whiter De-Smoke Fehérítő Rendszer minden Pro-Whiter termékben megtalálható.

A hagyományos fogkrémek kétféle módon képesek az elszíneződések eltávolítására: egyrészt durva, erős csiszolóhatású részecskékkel „koptatják le” a fogzománc repedéseibe ült anyagokat, azonban ez a módszer erősen károsítja a fogzománc felszínét.

A másik módszerrel ugyan lebomlik a fehérjét tartalmazó plakk, de a dohányzás, kávézás, borozás okozta pigmentált elszíneződések megmaradnak.

Az egyedi gyógynövény-kombinációt tartalmazó Pro-Whiter termékek gyengéden oldják fel a pigmentált plakkot, anélkül, hogy károsítanák a fogzománcot.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Rendeltetés

Ízesítés

Javasolt használati idő

kúraszerűen

Bio

nem

Kiszerelés

50 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pro-Whiter Intensive fogkrém” értékelése elsőként