Curaprox CS 5460 Ultra Soft fogkefe 3db (többféle)

3 699 Ft

Kiürítés

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 37 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: CS 5460 3x Kategória: Címkék: , , Ingyenes szállítás 9 999 Ft-tól! Kiszállítás: 2-4 munkanap. + Ajándék termékminta minden rendeléshez!

Leírás

Curaprox CS 5460 Ultra Soft fogkefe trió!

A népszerű svájci Curaprox CS 5460 gazdaságos kiszerelésben.

Nem csak kellemes színeivel, hanem kimagaslóan puha, 5460 darab, 0,1 mm átmérőjű sörtéjével is elvarázsolja használóját a Curaprox ultra soft fogkeféje.

Gyengédsége mellett sűrű sörtéjének köszönheti sikerét ez a fogkefe, ami túlzott rányomás nélkül képes eltávolítani a fogfelszínre tapadt lepedéket – ezzel pedig nem csak a fogszuvasodást, hanem a fogzománc károsodását is elkerülhetjük.

A Curaprox CS 5460 ajánlott fogínygyulladástól és fogérzékenységtől szenvedőknek és azoknak, akik szeretnék megóvni fogzománcukat a felesleges kopástól.

 

Használati útmutató

1.) Tartsuk a fogkefét ferdén az ínyre. A szálak egyik fele az ínyt, a másik fele a fogak felszínét takarja!

2.) Lassan vezessük végig a kefét a fogsor mentén, elölről hátrafelé haladva, kissé rányomva, finom körkörös mozdulatokkal. Miután az egyik oldalon alaposan megtisztítottuk a felső fogsor külső részét, folytassuk a másik oldalon.

3.) Ezt követően ismételjük meg a mozdulatsort az alsó fogsor külső felszínén is.

4.) Folytassuk a felső, majd alsó fogsor belső felületének tisztításával. A Curaprox szenzitív fogkefék tömör feje tökéletesen alkalmas a frontfogak nehezen elérhető, belső felszínének függőleges irányú tisztítására.

5.) Az őrlőfogak hátsó felszínének tisztítása közben a kompakt kefefej előnye különösen egyértelművé válik.

6.) A tömör fej még kis száj és szűk szájnyílás esetén is lehetővé teszik a fogak belső felszínének tökéletes tisztítását.

További információk

Márka

Sörte

Anyag

műanyag

Védőkupak

van

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

3 db

Szín

, , ,

Curaprox CS 5460 Ultra Soft fogkefe 3db (többféle) termékről 5 értékelés

 1. 5 out of 5

  Nagy Alexandra

  Azért szeretem ezt a terméket, mert valóban könnyű használni, mindamellett, hogy kiválóan tisztítja a fogaimat, még esztétikumával kellemesebbé is teszi a fogmosás élményét. Kis luxus, amit megérdemlünk!

 2. 5 out of 5

  Kovács Zsuzsanna Nikoletta

  Könnyű használni, alaposan tisztítja meg a fogakat!

 3. 5 out of 5

  Stadlerné Zombori Zita

  Páromnak nagyon bevált, ő csak soft-ot használhat a fogára. Mindenkinek ajánlom!

 4. 5 out of 5

  Takácsné Pápai Beatrix

  Valóban nagyon lágy és masszírozó élményt nyújtott az ínyemnek a fogkefe, hatékonyabb tisztítást is éreztem ezáltal!!! 🙂

 5. 5 out of 5

  CHRISTINA P.

  Amióta rátaláltam, csak ezt használom. Előtte utáltam fogat mosni, azóta, hogy megtapasztaltam, hogy ez milyen gyengéden, tökéletesen tisztít, azóta élmény a fogmosás. Emellett pedig szép, vidám színű, letisztult formájú. Imádom kézbe venni.

Mondd el a véleményed