Whitewash Nano Floss – duzzadó fogselyem 25 m

1 999 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 20 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: 115525 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A napi fogköztisztítás elengedhetetlen része a teljes szájápolásnak, hiszen a fogközökben lerakódott lepedék és baktériumok nem távolíthatók el a fogmosás során.

A WHITEWASH NANO sorozatú termékeket az Egyesült Királyság fogorvosai fejlesztették ki.

A NANO sorozat termékei a fejlett Enamel Repair Technológiát alkalmazzák, melynek köszönhetően hatékonyan remineralizálják és fényessé teszik a fogakat azáltal, hogy eltávolítják a lepedéket a zománc felületéről.

A Whitewash duzzadó fogselyem a mindennapos szájápolás elengedhetetlen kelléke.

Klinikailag igazoltan 40%-kal több plakkot távolít el, mint a hagyományos fogselymek.

A mikro-szálakat tartalmazó fogselyem a fogközökbe vezetve megduzzad, így több lepedék eltávolítására képes mint a hagyományos fogselymek.

A nano-hidroxiapatit beépül a fogzománcba, megelőzve így a fogszuvasodás kialakulását, a természetes xilit biztosítja az antibakteriális hatást és kellemes leheletet biztosít.

Kialakításának és összetevőinek köszönhetően a fogközök fehérítésében is fontos szerepet játszik.

Mindennapos használatával megelőzhető az ínybetegség, a fogszuvasodás és a fogkőképződés.

Használata szájszárazság esetén is ajánlott.

25 méter

Összetevők: Cera Microcristallina, ciklodextrin, aroma, mentol, xilit, hidratált szilícium-dioxid, hidroxiapatit, etilén/VA kopolimer, nátrium-szacharin, kálium-szorbát, limonén.

Használati útmutató

Fogmosást követően tépjünk le egy hosszabb darabot a fogselyemből, majd a felső fogsorunknál lentről felfelé, az alsó fogsorunknál pedig fentről lefelé óvatosan húzzuk be a fogselymet a fogközökbe, majd előre-hátra és fel-le mozdulatokkal tisztítsuk meg a két fog közötti területet, szorosan a fogfelszínekre tapasztva a fogselymet.

Vigyázzunk, hogy ne vezessük be túl erősen az íny alá a fogselymet, ekkor ugyanis könnyen előidézhetünk fogínyvérzést!

WHITEWASH TERMÉKEK

A WhiteWash Laboratories díjnyertes, forradalmi újdonságokkal felfegyverkezett brit szájápolási vállalat, ami speciálisan a fogfehérítésre és a minőségi szájápolási termékek kifejlesztésére szakosodott.

A WhiteWash termékeket az Egyesült Királyság vezető fogszakorvosainak bevonásával állítják össze, így összetételük garantáltan megfelel a szakmai irányelveknek.

A 2010-es alapítás óta számos szakmai kitüntetéssel jutalmazott WhiteWash termékek alapötletét az adta, hogy a legtöbb ember egészségesebb és fehérebb fogakra vágyik, legyen szó Nagy-Britanniáról vagy a világ bármely pontjáról.

A WhiteWash termékpalettáján éppen ezért találunk peroxidos és peroxidmentes fogfehérítőket, mindennapos használatra kifejlesztett fogkrémeket, szónikus és manuális fogkeféket, fogselymeket, egy azonban minden termékben közös: a minőség, a hatékonyság és a gyönyörű dizájn.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

Anyag

műanyag

Extra funkciók

duzzadó szál

Kiszerelés

25 m

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Whitewash Nano Floss – duzzadó fogselyem 25 m” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…